The Telegraph'ın haberine göre ABD Başkanı Donald Trump, Beyaz Saray'da göreve başlamasından bu yana ilk kez resmi olarak sağlık kontrolünden geçirilecek.
Londra merkezli Asharq Al-Awsat gazetesi, ABD'nin Suriye'nin Kuzey kesiminde Lübnan'ın 3 katı büyüklüğünde bir alanı PKK/YPG'nin toprağı olarak resmen tanımaya hazırlandığını yazdı.
Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, AK Parti'de rahatsızlık yaratılan planı köşesine taşıdı
Amerikan New York Times gazetesinde yayımlanan "Mısır yönetiminin ABD Başkanı Trump’ın Kudüs’ü 'İsrail’in başkenti' olarak tanıma kararını kabul ettiği" şeklindeki haber ülke yöne
Trump yönetimi, Meksika ve ABD arasına inşa edilmesi planlanan sınır duvarı için Kongre'den 18 milyar dolar talep ediyor.
Başbakan Yardımcısı Bozdağ, ABD'deki Hakan Atilla davası için "Bu olay, FBI ile CIA ve Richard Berman denen yargıcın ortaklığıyla 17-25 Aralık'ta FETÖ'cü teröristlerin Türkiye'de yapa
İran’da protestoları fırsat bilen ABD’nin Kaos için çalışması, İranlılardaki milli refleksi harekete geçirdi ve halk sokaklardan çekildi.
ABD Başkanı Trump'ın Beyaz Saray'daki ilk yılını anlatan "Ateş ve Öfke: Trump Beyaz Sarayının İçinden" adlı kitap, ABD kamuoyunda tartışmalara neden olmaya devam ediyor
İran'ın önde gelen Sünni din adamlarından Mevlevi Abdulhamid İsmailzehi, topluma uygulanan baskının dini ve anayasal özgürlükler çerçevesinde hafifletilmesi gerektiğini belirtti.
ABD’nin talebi üzerine acil toplanan Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi, ABD’nin İran’a müdahale isteğine karşı çıktı.
Dün İstanbul’daki evinde hayatını kaybeden Münir Özkul'un, 1986 yılının Haziran ayında Zafer Dergisi’nde yayınlanan röportajı ortaya çıktı. Özkul, o röportajda inkar ve karanlıkta
Cumhuriyetçi Parti'nin liberteryen kanadının önemli isimlerinden Ron Paul, ABD'nin ani ve dehşet verici bir sona doğru sürüklendiğini söyledi.
Trump'ın 'Gazap ve Öfke: Trump'ın Beyaz Sarayı'nın İçinde' isimli kitabını yasaklatmaya çalıştığı Michael Wolff, ABD Başkanı'na cevap verdi.
ABD'nin, BM'ye Filistinli mülteciler için sağladığı 125 milyon dolarlık yardım fonunu dondurma kararı aldığı ileri sürüldü.
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson ile telefon görüşmesi yaptı.