IŞİD’in Irak’ın Anbar vilayeti askeri sorumlusunun ABD hava saldırılarında öldürüldüğü açıklandı.
Avrupa Birliği ile Türkiye arasında gerçekleşmesi gereken toplantı Ak Parti'nin kongre kararı nedeniyle ertelendi.
Suudi Arabistan Hava Savunma Kuvvetleri, Yemen'den atılan bir balistik füzeyi havada imha etti.
Panama belgelerinin, 200 binden fazla hesabın ayrıntılarını içeren ikinci kısmı yayınlandı.
Afganistan'da idam mahkumu 6 Taliban üyesinin cezası, başkent Kabil'deki Puli Çerhi hapishanesinde infaz edildi.
TEM yolunun Ankara yönü, Bolu Dağı Tüneli çıkışından itibaren Abant Kavşağı’na kadar çalışmalar nedeniyle trafiğe kapatılacak
Kenya, ülkenin Somali sınırına 100 kilometre uzaklıktaki, dünyanın en büyük sığınmacı kampı olarak kabul edilen Dadaab Kampını kapatma kararlılığında olduğunu açıkladı.
Abbas, Mısır Cumhurbaşkanı Sisi ile bir araya geldi
ABD ve Rusya, Suriye'de 27 Şubat'ta başlayan çatışmaların durdurulması anlaşmasına olan bağlılıkları ile anlaşmanın ülke çapında uygulanabilmesi için çabalarını yoğunlaştıraca
Suudi Arabistan'da gerçekleştirilen kısmi revizyonun ardından düzenlenen ilk bakanlar kurulu toplantısında, Suriye rejiminin sivillere yönelik işlediği 'katliam' kınandı.
Cumhuriyet gazetesinde açıklamalarda bulunan Ahmet Sever'e 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'den yalanlama geldi.
İstanbul Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesinden 4 öğrencinin geliştirdiği bileklik, görme engellilerin braille alfabesi yardımıyla oluşan titreşimleri hissetmesini sağlayıp yazıları okuma
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, firari sanık Fetullah Gülen'in ABD'den iadesine ilişkin evraka son şeklini verdi. İdare evrakı taslağına göre, Gülen'in 8 suçtan iadesi talep ediliyor.
İranlı yetkililer, İran'dan bu yıl Suudi Arabistan'la mutabakata varılamaması sebebiyle hac seferi yapılmayacağını açıkladı
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın danışmanı Mustafa Varank, Abdullah Gül'ün eski danışmanı Ahmet Sever’e dava açtığını duyurdu.