Suriye Devlet Başkanı Esed'in amcasının oğlu Süleyman Esed, Lazkiye kentinde bir Alevi albayı öldürdü. Albayın öldürülmesini protesto eden Aleviler, Süleyman Esed'in yargılanmasını i
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın AK Parti Lideri Davutoğlu’nu hükümeti kurmakla görevlendirmesiyle başlayan 45 günlük süre kapsamında AK Parti-CHP toplantısı beklenirken, muhtemel senaryolar;
Suriye Kürt Ulusal Konseyi, PYD'nin, Suriye Devlet Başkanı Beşşar Esed ve İran'la yaptığı anlaşma gereği" diğer gruplara baskı yaptığını söyledi.
Terör Örgütü PKK'nın İran kolu PJAK, Merivan'da bir askeri karakola saldırarak 20 İran askerini öldürdüğünü öne sürdü.
Türkiye ve Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkında karalama kampanyası yürüten medya sadece Batı ile sınırlı değil. Son dönemde İran medyasında yer alan haberler, İran'ın da bu algı operasyo
İsrail Cumhurbaşkanı Rivlin, İsrail ve Filistin'in "sınırların olmadığı bir konfederasyon" kurmasını önerdi
Tacikistan Cumhurbaşkanı Rahman, "Paralel Yapı"ya ait Şelale Eğitim Kurumları'na bağlı okulların isimlerini değiştiren ve devlet lisesi haline getiren kararı imzaladı.
PKK'nın Hakkari'de bazı kamu kurumları ile AK Parti Yüksekova İlçe Başkanlığı'na saldırı planları deşifre edildi.
Afganistan Meclisi Ulaşım ve İletişim Komitesi Başkanı Hasan, İran'ın Afganistan'dan kiraladığı uçakla yolcu taşıma kisvesi altında maskeli silahlı savaşçıları Suriye ve Irak'a gö
Batı Şeria'da İsrailli 3 kişiye çarptığı iddia edilen Filistinli sürücü, İsrail askerlerince vurularak yaralandı. Başbakan Netanyahu sürücüyü vuran askerleri tebrik etti.
ABD'deki araştırmacılar IŞİD'in askeri taktiklerini daha iyi anlayabilmek için yapay zekâ kullandığı öğrenildi...
HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ile görüşen KCK yöneticileri, Öcalan ile görüşme olmadan ateşkes dahil hiçbir karar almayacaklarını söyledi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’den müjdeli haber geldi.
Şanlıurfa'nın Suriye sınırındaki Akçakale ilçesinde 3 bölge 15 gün süreyle 'geçici askeri güvenlik bölgesi' ilan edildi. Uygulama 21 Ağustos'a kadar sürecek.
Tunceli'de Gökçek Jandarma Karakolu'na inmeye çalışan Sikorsky helikoptere PKK'lılar tarafından roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi.