Hakkâri'de PKK'lıların yola döşediği el yapımı patlayıcı, askerlerin müdahalesi sırasında inflak ettirildi, 1 asker şehit oldu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "bu milletin vatandaşı olarak anılmayacaklar" sözleri, FETÖ'cülerin vatandaşlıktan çıkarılacağı şeklinde yorumlandı.
Gaziantep'te polis ekipleri, Üniversite Bulvarı'ndaki bir hücre evine baskın düzenledi. 2 canlı bombadan biri yakalanırken, diğeri kendini patlattı. Bölgeye çok sayıda ambulans ve polis ek
Nijerya Devlet Başkanı Muhammed Buhari, eşi Ayşe Buhari'nin, hükümette köklü değişiklikler yapmadığı taktirde seçimde kendisini desteklemeyeceği yönündeki sözlerine ilginç bir yanı
BM İnsan Hakları Orta Asya Komitesi, Kırgızistan’ı insan haklarına saygı konusunda uyardı.
Amerika Birleşik Devletleri, Musul operasyonu için Irak'a 500 askerin daha gönderileceğini açıkladı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın mesajını verdiği terörle mücadelede yeni stratejinin ayrıntıları belli oldu. Yeni stratejinin 5 maddelik olduğu belirtiliyor.
Irak Kürt Bölgesel Yönetimi Başkanı Mesut Barzani, Musul'un terör örgütü DAEŞ'tan geri alınması için tüm hazırlıkların tamamlandığını söyledi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, Rizeli kadın çiftçilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.
Ukrayna Devlet Başkanı Petro Poroşenko, 'Ülke şu anda savaş durumundadır.' dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi 2016-2017 Akademik Yıl Açılış Töreni'nde konuştu.
Yemen'in başkenti Sana'da 8 Ekim'de 140 kişinin öldüğü, yüzlerce kişinin de yaralandığı hava saldırısının 'yanlışlıkla' düzenlendiği açıklandı.
Irak'ın başkenti Bağdat'ın kuzeyindeki El Şaab semtinde Şii'lere ait taziye çadırına intihar saldırısı düzenledi. 34 kişi öldü, 35 kişi yaralandı. Saldırıyı IŞİD üstlendi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul ve Ankara'ya 15 Temmuz şehitleri için anıt yapılacağını açıkladı. İstanbul'daki anıt 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nün çıkışında olacak.
Başbakan Yıldırım, 'Bir işimiz daha kaldı.Türkiye'de istikrarın sürmesi lazım. İstikrarın kalıcı hale getirilmesinin yolu başkanlıktan geçiyor.' dedi.