Suriye Rejimi, hava sahasına giren herhangi bir Türk savaş uçağıyla ‘başa çıkılacağını’ ve jetlerin düşürüleceğini açıkladı.
FETÖ darbe girişimini araştırma komisyonunun Ekim ayının son haftası ve Kasım ayının ilk iki haftasına ilişkin taslak programı belli oldu.
Iraklı Türkmenler, yayımladığı bildiride ülkenin en önemli Türkmen kentlerinden biri olan Tel Afer'de Türkmenlerin kendi bölgesel yönetimini kurmasına hak verilmesini istedi.
Suriye'nin Halep kentinde Beşşar Esed rejiminin kuşatmasındaki muhalifler ve siviller, "kent terk ediliyor" propagandasına rağmen yerlerinde kalmaya devam ediyor.
İçişleri Bakanı Soylu, Ankara'da yürüyüşlerin yasaklanmasına ilişkin, "Bu güvenlik tedbirlerini milletimizin daha rahat yaşamasını teminen ortaya koymaya çalışıyoruz. Ne bayramlarda
Filistinliler Batı Şeria'da İsrail'in idari tutukluluk politikasına tepki olarak açlık grevi yapan Filistinli 6 tutuklunun serbest bırakılması için gösteri düzenledi.
Terör örgütü DAEŞ, Musul operasyonunun başlamasıyla beraber Musul'un bir çok noktasına tünel kazamaya başladı.
Gine'de FETÖ yapılanmasına ait tüm okullar, Cumhurbaşkanı Conde'nin nezaretinde imzalanan protokolle Türkiye Maarif Vakfı’na teslim edildi.
Eski Musul Valisi ve Haşdi Vatani (Sünni Güçler), yeni adıyla Ninova Muhafızları komutanı Esil Nuceyfi, Musul operasyonunda Türkiye gibi güçlü bir ordunun burada olmasına ihtiyaç olduğu
THY, Irak'ın en büyük ikinci kenti Musul'un DEAŞ (IŞİD)'tan geri alınmasına yönelik askeri operasyonun başlaması üzerine Bağdat ve Erbil'e Atatürk Havalimanından yaptığı seferleri ip
TEM Otoyolu Ümraniye Mevkii Ankara istikametinde bir kamyonetin devrilmesi sonucu sürücüsü hayatını kaybetti. Kaza nedeniyle TEM Otoyolu Ankara ve Edirne istikametinde trafik durma noktasına g
İran ve birçok ülkede geçen yıl vizyona giren ve Hz. Muhammed (s.a.v)’in doğumundan 12 yaşına kadarki yaşamını anlatan ‘Muhammed’ filmi, Diyanet’in izniyle 28 Ekim’de Türkiye’de de g
Bugün Mısır yüzünden Libya çok önemli bir krizin içine girip kendi elleriyle giderek batmak üzere olan bir ülkeye petrolünü en önemli yer altı kaynağını özetle kendisini tepside bir
Pentagon, DEAŞ’ın elinde tuttuğu Musul kentinin kurtarılmasına ilişkin operasyonun henüz topyekün başlamadığını belirtti.
Musul'un DAEŞ'ten kurtarılmasına yönelik operasyon planları sürerken akıllara gelen, ama sorulmamış bir soruyu buradan Irak hükümetine yöneltmemiz gerekir: Hedef Musul'u işgal etmek mi yo