Tayland'ın güneyinde Songkhla eyaletinde bir restorana el bombası atılması sonucu meydana gelen patlamada bir kişi öldü, 7 kişi yaralandı.
ABD Dışişleri Bakanı Kerry, 10 Amerikan askerinin yakalanma görüntülerini yayınlayan İran'a çok kızdığını açıkladı.
İran güdümündeki Irak dışişleri bakanı İbrahim Caferi: Türkiye'nin Irak topraklarında bulunması rahatsızlıktan tahammül edilemez hale geldi
Ukrayna’nın doğusunda isyancıların elinde bulunan Donetsk ve Lohansk’a bağlı bölgelerdeki maaş ödemelerini Rusya’nın gönderdiği iddia edildi.
İran Devrimi, bazı naif çevrelerce 1400 yıllık ihtilafı sona erdirecek bir gelişme, sadece Şii halklar için değil Sünni halklar için de bir özgürlük ve emperyalizm kuşatmasından kurtu
Türk hacker Skorksy ve arkadaşları, İran’ın Cumhurbaşkanlığı sitesini hackledi.
IŞİD'in 3 gün önce başladığı Deyr ez Zor saldırılarında Suriye ordusunu kentin bazı bölümlerinden çıkardığı bildirildi...
Şırnak'ın Silopi ilçesi, 'Şehit Polis Muhammet Onur' operasyonu ile PKK mensuplarınca açılan hendek ve barikatlardan arındırıldı, bazı evlerde tuzaklanan bombalar etkisiz hale getirildi.
Suriye görüşmelerinde hangi muhalif grupların temsil edileceğine karar verilemezse, Cenevre buluşması ertelenebilir.
DAEŞ'in havaalanı çevresinde yaşanan çatışmalarda Tow füzeleriyle hedef aldığı 2 tankla 3 paletli askeri aracı imha ettiği belirtildi.
Moskova’nın talebiyle önceki gün rejim ile masaya oturan terör örgütü YPG, Esed’in askeri olacak ve Müslim’e de rejimde görev verilecek.
Petrol fiyatlarının düşmesiyle Azerbaycan krizden çıkmak için son olarak özelleştirme kozunu oynayacak...
Müslümanların ilk kıblesi olan Kudüs’teki Mescid-i Aksa’nın avlusuna son 7 yılda yaklaşık 54 bin 247 İsraillinin zorla girdiği bildirildi.
Avrupa Birliği Dışişleri Bakanları toplantısının sonuç bildirgesinde, Filistin topraklarındaki İsrail yerleşim yerlerinin uluslararası hukuka aykırı olduğu açıklandı.
Diyarbakır'ın Sur ilçesinde bir asker şehit oldu.