Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Putin'in tarihi görüşmesine ev sahipliği yapan St Petersburg kenti, Putin için önemli bir kent. Rusya yüzyıllarca bu şehirden yönetildi. E
'Rusya, Türkiye'ye askeri anlaşma önerecek' iddiası
Genelkurmay Başkanlığı, bazı generallerin PKK'ya sığındığı yönündeki Sözcü'nün iddialarını yalanladı
AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, getirilecek bir 'idam yasasının' Öcalan'a da uygulanabileceğini açıkladı.
Almanya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Sawsan Chebli, Türkiye ile Rusya arasında 'buzların erimesinin' Türkiye'nin NATO'daki rolünü etkilemeyeceğini söyledi.
Yenikapı'da düzenlenen "Demokrasi ve Şehitler Mitingi"nde çekilen fotoğrafın hikayesi ortaya çıktı.
Darbe girişimi soruşturmasında İstanbul’da gözaltına alınan ve rahatsızlanarak yaşamını yitiren öğretmen Gökhan Açıkkollu, toprağa verildi.
ABD'nin eski Ankara Büyükelçisi James Jeffrey, “Gülen örgütü, darbenin arkasında; benim bu konuda hiç şüphem yok” dedi.
Cumhurbaşkanlığı tarafından, yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Rusya'ya yapacağı ziyaret ilişkin açıklama yapıldı.
Mısır'ın yarı resmi devlet gazeteleri milyonların katıldığı Yenikapı'daki "Demokrasi ve Şehitler" mitingini görmezden gelirken Arap medyası ve basını geniş yer ayırdı.
Van'ın Erciş İlçesi'nde yol kesmeye çalışan PKK'lılarla güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada 1 terörist ölü olarak ele geçirildi.
Yenikapı yapılan Demokrasi ve Şehitler Mitingi'nde bir ilk yaşandı. Kürsiye siyasilerin dışında Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar da çıktı. Ancak Akar'ın konuşması siyasi liderlerden ç
Musul'un geri alınması için Irak ordusu tarafından başlatılan operasyonların ardından binlerce sivil şehri terk ediyor.
İstanbul Atatürk Havalimanı'na giriş ve çıkışların "ihbar" nedeniyle kapatıldığı iddiası yalan çıktı.
Genelkurmay Başkanlığını basan darbecilerin, kamera kayıtları ile personel giriş çıkışlarını tutan sunucuyu tankla imha etti ancak yedek sunucu, o gece yaşananları karartma girişimini