Konya'da, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında haklarında dava açılan 191'i tutuklu 527 sanığın yargılanmasına devam edild
ABD Başkanı Donald Trump, Irma kasırgasının etkilediği Florida eyaletini ziyaret etti.
Açlık grevi yapan tutuklu Nuriye Gülmen ve Semih Özakça'nın, "silahlı terör örgütüne üye olmak", "Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanunu'na muhalefet" ve "terör örgütü propaganda
Myanmar yönetiminin Arakanlı Müslümanlara yönelik uyguladığı saldırılar, Çin'i memnun etti. Devlet medyası, bunun sadece bir iç mesele olduğunu ve memnun ettiğini yazdı.
MEB, Fırat Kalkanı Operasyonu ile IŞİD'ten temizlenen Cerablus, Azez, Çobanbey için eğitim hamlesi başlattı. Bölgede 150 bine yakın öğrenci, 17 Eylül Pazar günü dersbaşı yapacak.
Avrupa Birliği'nin (AB) belirttiğine göre, Irak ve Suriye'de IŞİD saflarında savaşan 5 bin AB vatandaşı var.
CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, terörle mücadelede SİHA'ların kullanılmamasını istedi, PKK'lı teröristlerin öldürülmesini alçaklık olarak nitelendirdi.
Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi sırasında komuta merkezi olarak kullandığı Akıncı Hava Üssü'ndeki eylemlere ilişkin davada, sanık avukatının
Maliye Bakanı Naci Ağbal, "Katma Değer Vergisi (KDV) ile ilgili yaptığımız çalışmada bir oran indirimi asla söz konusu değil." ifadesini kullandı.
Irak'ın güneyindeki El Nasıriyye kentinde meydana gelen iki intihar saldırısında 50 kişi öldü, 80 kişi de yaralandı.
Kalın, "Bizim çağrımız, bu referandum kararından derhal vazgeçmeleri ve Erbil ile Bağdat arasındaki sorunların çözümüne yönelik adımların atılması olacaktır." dedi.
Rus donanması Deyrizor'daki DEAŞ hedeflerini 7 füzeyle vurdu.
Başbakan Yıldırım ile Kuveyt Başbakanı Sabah arasında ortak bildiri imzalandı.
NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Türkiye’nin Rusya’dan S-400 satın alımıyla ilgili, "NATO üyeleri hangi ekipmanı alacaklarına kendileri karar verir" dedi.
Kazakistan Cumhurbaşkanı Nazarbayev, Birleşmiş Milletlerin karar alması halinde Suriye'ye asker gönderebileceklerini belirtti.