Yarım yüzyılı aşkın süreden sonra Almanya’da meclise girmesi beklenen ilk aşırı sağcı parti olan AfD (Almanya için Alternatif), şok edici vaatlerde bulunuyor.
Mısır'da 'bir polisi öldürmek' suçlamasıyla yargılanan 9 sanık hakkında idam cezası verildi.
ABD'nin Körfez'deki müttefiki Kuveyt, Kuzey Kore'nin Kuveyt büyükelçisine ülkeden ayrılması için 1 ay süre tanındığını açıkladı. Kuveyt, Pyongyang ile diplomatik ilişkilerin seviyes
Irak Cumhurbaşkanı Yardımcısı Maliki, "Irak'ın kuzeyinde ikinci İsrail'in kurulmasına izin vermeyiz" dedi.
ABD Dışişleri Bakanı Tillerson, Trump yönetiminin, Amerika'nın Havana Büyükelçiliğini kapatmayı değerlendirdiğini bildirdi.
Birleşmiş Milletler (BM) Ortadoğu Barış Süreci Özel Koordinatörü Nikolay Mladenov, Hamas'ın Gazze'deki İdari Komite'yi feshetmesini memnuniyetle karşıladığını açıkladı.
Washington Post, yayın kurulu imzasıyla yayımladığı "Asya'daki bu etnik temizlik, yıllar sonra dünyanın gördüğü en vahşi olanı" başlıklı yazıda, Myanmar'da Müslümanların yaşadı
Suriye sınır bölgesine askeri araç ve askeri personel taşıyan zırhlı araçların sevkiyatı sürüyor.
Yıldırım, "Eğitimin her seviyesinde geleceğe uygun programların uygulanması ve teknolojinin en yüksek seviyede kullanılması için bütün imkanlarımızı seferber ediyoruz." dedi.
Ünal, 'Yargıda, orduda, kamudaki FETÖ'cüler temizlendi. 40 yıldan beri devletin içine sızmış bu yapıyı büyük bir hassasiyetle temizliyoruz. Devletin içindeki şeytan çıktı.' dedi.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fatih İlçe teşkilatı Beyazıt Meydanı'nda eylem yaptı. "Kerkük Türk'tür, Türk kalacak" başlıklı düzenlenen yürüyüşte grup, Beyazıt Meydanı'nda top
Fransa'nın Marsilya kentinde 4 ABD'li turist asit saldırısına uğradı. Marsilya'da merkez tren istasyonunda gerçekleşen olayda şüphelinin gözaltına alındığı belirtildi.
IKBY Hükümeti Sözcüsü Dizayi, 25 eylülde gerçekleştirilecek olan bağımsızlık referandumuna ilişkin 'Halkın geleceği için daha iyi bir alternatif varsa değerlendirebiliriz. Ama şu an
Hamas, Gazze'deki İdari Komiteyi feshetti ve Ulusal Uzlaşı Hükümeti'nin Gazze'de görevi devralması çağrısında bulundu. hükümetteki El Fetih yetkililerinden ilk tepki geldi.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sarıeroğlu, taşeron işçilerin istihdam beklentisini karşılayabilmek için ciddi bir çalışma içinde olduklarını söyledi.