Katar yönetimi, Fetih ile Hamas arasında uzlaşının sağlanmasına tam destek verdiğini belirtti.
Kalkınma Bakanı Elvan, "İİT'nin kurulması reaksiyonel bir hareketten ziyade, istişare, dayanışma ve samimiyet gibi temel İslami değerlerin kurumsallaşmasıdır" dedi.
FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin İstanbul'daki "ana darbe davası" sanıklarından eski kurmay albay Müslüm Kaya'nın, eşinin ismi okunurken "tanımıyorum" demesi üzerine, mahkeme başkanı
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığınca, hususi tescilli taşıtların kış lastiği takma zorunluğu olmadığını hatırlatıldı.
Tutuksuz sanık Türkan, polis aramasında çantasından çıkan ve "Kumpas. Açık arıyorlar bulamıyorlar, sadece dernek üyeliği, hiçbir suçlamayı kabul etmeyin." yazılı notu kendisinin yazd
BM, Irak Kürt Bögesel Yönetimi'nin (IKBY) tüm tepkilere rağmen bugün düzenlediği referandumun bölgeyi istikrarsızlaştırma potansiyelinden endişe duyduğunu bildirdi.
Ahmet Davutoğlu, sosyal medya hesabı üzerinden bağımsızlık referandumu hakkında açıklamalarda bulundu.
TSK tarafından Silopi/Habur bölgesinde icra edilmekte olan tatbikatın üçüncü safhasının 26 Eylül'de Irak Silahlı Kuvvetlerine bağlı birliklerin de katılımıyla yapılacağı bildirildi.
Irak Savunma Bakanlığı, 'Irak Türk ordusu ile sınırda ortak manevralara başladık' dedi.
IKBY'nin anayasaya aykırı yaptığı tartışmalı referandumda oy kullanması süresi doldu.
Bolu'nun Göynük ilçesinde askerlik görevini yapan kişi, sosyal medya hesabında bölücü terör örgütü PKK'nın lehine paylaşımlar yaptığı iddiasıyla tutuklandı.
Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu Kuzey Irak'taki referandumla ilgili açıklama yaptı. Davutoğlu, "IKBY'nin Irak'ın toprak bütünlüğünü riske sokan bu adımı, bugüne kadar kendisine en zor za
Kuzey Irak Kürt Yönetimi bir açıklama yayınlayarak halka, huzur ortamını bozacak davranışlardan kaçınılması çağrısı yaptı
Irak'ın Salahaddin vilayetine bağlı Tuzhurmatu ilçesinde, Haşdi Şabi güçlerinin ateş açması sonucu 1 Peşmerge'nin hayatını kaybettiği iddia edildi.
Radyo ve Televizyon Üst Kurulu, Kuzey Irak’taki bağımsızlık referandumundaki oy verme işlemi devam ederken, olağanüstü toplantı kararı aldı. RTÜK, Barzani'nin kanalı Rudaw'ın Türksat