Amerikan Temsilciler Meclisi, ülkede kürtaj yapımını zorlaştıracak bir karar aldı. Temsilciler Meclisine göre hamileliğin 20'nci haftasından sonra kürtaj yapan doktorlara para ya da beş y
İsrail'in Arakanlı Müslümanlara yönelik saldırıların yaşandığı Myanmar'a şaibeli silah satışı delilleriyle yargıya taşınırken, İsrail hükümetinin resmi açıklama yapmaktan kaç
Fransa'nın başkenti Paris'teki Ürdün askeri ateşelik binasının önünde bir motosikletin patlamasının ardından Gare du Nord tren istasyonu, şüpheli paketler nedeniyle boşaltıldı.
Rusya Başbakan Yardımcısı Arkady Dvorkovich, Rusya'nın 2018 yılı başından itibaren Türkiye'den en az 50 bin ton domates alımına izin verileceğini söyledi.
Fransa'nın başkenti Paris'teki Ürdün askeri ateşelik binasının önünde bir motosikletin patladığı belirtildi. Haberi Ürdün Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü duyurdu.
Türkiye ve İran, Irak’ın toprak bütünlüğünün korunması için çare ararken.. Türkiye, 1926- Ankara Anlaşması’ndaki sınırlarının değiştirilmesine seyirci kalmayacağını vurgula
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ‘başarılı olamadık’ dediği alanlardaki yetersizliğimiz başımıza gökten düşmedi. Bu başarısızlık, bizim siyasi geleneğimizin eseridir.
ÖSYM'nin puan hesaplamasına ilişkin yaptığı hata sonrası Prof. Dr. Ali Demir, görevinden istifa ettiğini açıklamıştı. ÖSYM Başkanlığına Prof. Dr. Mahmut Özer atandı.
Emrah Serbes'in çarptığı araçta yer alan anne de hayatını kaybetti.
ABD Başkanı Donald Trump, Las Vegas'taki bir konser alanında silahla ateş açarak en az 59 kişiyi öldüren Amerikan vatandaşı Stephen Paddock için "O hasta ve deli bir adam" dedi.
BM, Bangladeş'teki sığınmacı kampında son bir hafta içinde 4 bin 800 ishal vakası görüldüğünü bildirdi.
Hamas, Filistin'deki siyasi bölünmüşlükten en çok istifade edenin İsrail olduğunu belirtti.
Irak Cumhurbaşkanı Yardımcısı Maliki, IKBY'nin bağımsızlık referandumuna karşı Türkiye'nin sergilediği yaklaşımı değerlendirdi.
Rusya Devlet Başkanı Putin, Suriye'de sivillerin ölmesine neden olan Rus jetlerinin bombardımanlarını yok sayarak uluslararası topluma çağrıda bulundu.
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Alman mevkidaşı Gabriel ile telefonda görüştü.