Rize'nin Ayder Yaylası'na 100 kişilik heyetle çıkan TOKİ, vatandaşlara "projeyi sizlerle fikir alışverişinde olarak yapacağız" sözü verildi.
Tarihi ve doğal güzelliklerinin yanı sıra inanç turizminde de önemli potansiyele sahip Şanlıurfa'da, aşırı sıcak geçen yaz mevsiminin ardından havaların serinlemesiyle ziyaretçi yoğun
Bolu Dağı'nda yoğun sisin görüş mesafesini yer yer 15 metreye kadar düşürmesi nedeniyle ulaşımda aksamalar yaşanıyor.
İdlib'deki çatışmasızlık bölgesine yönelik intikal kapsamında askeri hareketliliğin yaşandığı Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde, sınır hattında da yoğun güvenlik önlemi alındı.
Kırgızistan'da halk, yeni cumhurbaşkanını seçmeye hazırlanıyor.
DHKP-C terör örgütüne yönelik operasyonlarda 65 kişi tutuklandı. Şüpliler arasında 15 de avukat bulunuyor.
Kofi Annan, Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi ve Myanmar hükümetinden Arakanlı Müslümanların yurtlarına dönmeleri için gerekli düzenlemelerin yapılmasını istedi.
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Filistin Ulusal Uzlaşı Anlaşması hakkında yazılı bir açıklama yaptı.
Türkiye’nin Kırım’dan gelen gemilere yasak koymasını değerlendiren Rus Senatör Klintseviç, bunun dostça olmayan bir eylem olduğunu kaydetti.
Cumhurbaşkanı R. Tayyip Erdoğan'ın açıklamalarıyla başlayan Bülent Ecevit tartışmasına eşi Rahşan Ecevit'ten cevap geldi.
Terör destekçisi Kerkük Valisi Necmeddin Kerim, “Kerkük halkı, DAEŞ’in saldırısında nasıl ki sokaklara akın ettiyse, şimdi de kenti savunmaya hazır” dedi.
Tuzhurmatu'da bulunan Haşdi Şabi ile Peşmerge Güçleri arasında ateşkes ilan edildi.
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş,Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Başiskele ilçesinde yapılacak olan Dini Yüksek İhtisas Merkezi'nin yeni binasının temel atma törenine katıldı.
BAE’nin başını çektiği ambargocu ülkeler 5 ayda kendilerine boyun eğmeyen Katar’a yönelik dış kaynaklı yeni operasyonlar için harekete geçti.
Barzani'ye yakınlığıyla bilinen cep telefonu operatörüne saldırı düzenlendiği bilgisine ulaşıldı.