İsmail Küçükkaya’nın Bakan Kaya ve eşi ile ilgili ByLock iddiasını inceleyen Emniyet birimleri, Küçükkaya’nın bir isim benzerliğinden yararlanmaya çalıştığını belirledi.
“Bağımsız Kürdistan Referandumu” ile birlikte başlayan tartışmalarda, dini hassasiyeti olan Müslüman Türklerle Müslüman Kürtlerin kullandıkları dil, kavmiyetçi bir dildir. “Bu Kürt
Gazeteci-Yazar Adem Özköse HDP Genel Başkanı Selahaddin Demirtaş’a “katil” dediği için 2 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldı. Kaynak:
ABD Dışişleri Bakanlığı'ndan 'vize krizi' ile ilgili açıklama yapıldı.
İslami Direniş Hareketi Hamas'ın Gazze lideri Yahya Sinvar, Hamas'ın Siyonist İsrail Rejimi'ni tanıması yönündeki çağrılara ilişkin konuştu.
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, bağımsız Bosna-Hersek'in ilk cumhurbaşkanı Alija Izetbegovic'in vefat yıl dönümü olması sebebiyle mesaj yayınladı.
Irak’ta bağımsızlık referandumunun yol açtığı gerilim had safhaya ulaştı. Peşmerge’nin çekildiği bölgelere yerleşen Şii milis gücü Haşbi Şabi’nin de bu noktalardan ayrıldığı
11 yaşındaki Gitanjali Rao, bu yılın 3M Genç Bilim İnsanı Yarışması'nı kazarak Amerika'nın ödül alan en genç bilim insanı oldu.
ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson'ın 20-27 Ekim tarihleri arasında Riyad, Doha, İslamabad, Yeni Delhi ve Cenevre'ye ziyarette bulunacağı duyuruldu.
Fransa İsrail'i, Batı Şeria ve El Halil'de yeni yerleşim yerleri inşasını durdurmaya çağırdı.
Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, eski İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın istifa anını anlattı.
İslam dinini seçen ve Suriye'ye giden Jack'in anne ve babası, oğullarının PKK'nın elinden kurtarılmasını talep ediyor.
Saat 20:09'da merkezi Akdeniz'in Girit Adası açıkları olan 4,0 büyüklüğünde bir deprem kaydedildi.
Irak'ta Şii lider Mukteda es-Sadr, Kerkük'ü "küçük Irak" olarak nitelendirerek, kentin barışçıl yaşam için örnek olması gerektiğini belirtti.
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in, 10 Kasım'da 'gövde gösterisi' yaparak istifa edeceği iddia edildi.