Başbakan Yardımcısı Işık, "Artık Hürkuş'u sadece bir eğitim uçağı olarak kullanmıyoruz. Hürkuş terörle mücadelede keşif, gözetleme ve gerektiğinde silahlar
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın New York'ta Trump ile yapacağı görüşmede, iki ülke arasında ayrışmaya sebep olan güncel konu başlıklarının masada olması bekleniyor.
Tunceli İl Jandarma Komutanlığı'na bağılı jandarma özel harekat timleri, Nazimiye İlçesi'ne bağlı bağlı Büyükyurt ve Dokuzkaya bölgelerinde 1 haftadan bu yana sürdürdükleri operasy
Süleyman Soylu, AK Parti Maçka İlçe Başkanlığının 6. Olağan Genel Kurulunda konuştu. Soylu konuşmasında CHP'ye yönelik eleştirilerini dile getirdi.
Türkmen Milletvekili Niyazi Mimaroğlu, "Merkezi yönetimin kararlarını uygulamaya koymaması sebebiyle Kerkük il meclisini lağvetmek için 74 milletvekilinin imzasını topladık." dedi.
TİM Yönetim Kurulu Üyesi Satıcı, "1 Ocak-31 Ağustos 2017 tarihlerinde 1 milyar 176 milyon dolar yaş meyve ve sebze ihracatı gerçekleştirildi. Rusya, 259,3 milyon dolar ihracatla ilk sırada
Ankara Valiliği, IKBY'nin bağımsızlık referandumuna ilişkin bir otelde düzenlenmesi planlanan konferansın yapılmasını yasakladı.
Caminin muazzam bir potansiyeli var. Fiziksel şartlarının uygunluğu, bulunduğu muhitin kolay erişilirliği, Türkiye’ye karşı duyulan içten sempati vb. nedenlerle, diğer milletlerden ve Ja
Referandumun yapılacağı varsa yapılır; Ankara bunu yaptıranlardan olmak istemiyorsa olmasın. Ama engelleneceği varsa da engellenir; Ankara bunu engelleyenlerden de olmasın. Ret cephesinin ön
Önem meselesi bir tarafa, “birey” kavramından veya “birey olmak”tan söz açılır açılmaz, sağdan soldan bir dizi önyargı sökün eder.
“Hayır, inanmıyorum,” diye bağırdım adeta, “Siz Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı olamazsınız!” Hoyratlığıma karşı nezaketiyle “Niye ki?” diye sordu sakince. Tebessümü daha da
Irak Müslüman Alimler Birliği, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nin (IKBY) 25 Eylül'de gerçekleştirmeyi planladığı bağımsızlık referandumunu reddettiklerini bildirdi.
FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alınan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun avukatı Çelik'in, 2014'te YARSAV'a 17 bin lira bağış yaptığı ortaya çıktı.
Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'in Ankara Büyükelçisi Faik Bagirov'u geri çağırdığı açıklandı.
Katalonya Başkanı Carles Puigdemont, İspanya Başbakanı Rajoy’a yazdığı ve kral 6. Felipe’ye de gönderildiği bildirilen mektupta 1 Ekim’deki referandum için diyalog çağrısında bulundu