IMF tahminlerine göre, bu yıl 11 ülkede kamu borcunun 1 trilyon doları aşması beklenirken, 22,1 trilyon dolar kamu borcuyla ilk sırada yer alan ABD'yi, Japonya ve Çin takip ediyor.
İran Dışişleri Bakanı Zarif, Avrupa ülkeleri liderlerine ABD Başkanı Donald Trump'ı "nükleer anlaşmayı uygulamaya teşvik etmeleri" çağrısında bulundu.
Almanya’nın Kuzey Ren Vesfalya eyaletindeki 14 yaş altı çocuklara başörtüsü yasağıyla ilgili tartışma sürüyor.
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in cumhurbaşkanlığı seçiminde CHP'nin ortak adayı olup olmayacağına dair soruları yanıtlayan CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, "Yok öyle bir �
CHP'li Erdal Aksünger, CHP’nin İYİ Parti hamlesinin ardından sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Aksünger "HDP de bu kardeşlik ittifakında olmalıdır" dedi.
Güney Kore 2 yıl aradan sonra bir ilke imza atarak, Kuzey Kore lideri Kim Jong-un ile Devlet Başkanı Moon Jae-in arasında bu hafta yapılacak tarihi zirve öncesi sınırdan hoparlörler aracıl�
MHP İzmir Milletvekili Oktay Vural, partisinden istifa ederek Meral Akşener'in kurduğu partiye katılacağı iddialarını yalanlayarak MHP'de hizmetlerine devam edeceğini açıkladı.
Ermenistan'da hükümet karşıtı protestolar devam ederken askeri üniformalı yüzlerce kişinin de protestolara katıldığı belirtildi.
Taksim’deki 23 Nisan törenlerinde CHP'li Sezgin Tanrıkulu'na tepki vardı. Törene katılan bir vatandaş, CHP'li Tanrıkulu'na "CHP'de PKK destekçisi vekilleri istemiyoruz" diye bağırdı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın erken seçimler öncesinde Avrupa'da Türk vatandaşlarına hitaben bir konuşma yapacağını açıklamasının ardından, Almanya Dışişleri Bakanı Heiko
Haaretz Gazetesi, muhalefetin tüm çabalarına rağmen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçimleri kazanacağının garanti olduğunu yazdı.
Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, 'IŞİD sonrası yeni bir Suriye oluşturmamız gerekiyor ve bu sebepten dolayı ABD'nin Suriye'de kalması önemli' dedi.
Yeni Akit yazarı Ali Osman Aydın, komplo teorileri ve zeminsiz hamasi söylemlerin toplumun kılcal damarlarına kadar işlediğini ve toplumsal olarak herkesin kendisini dev aynasında görmek alı
Karar yazarı Yıldıray Oğur, Beyaz Show'a bağlanarak sarf ettiği sözlerden dolayı 1 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırılan Ayla Çelik'i köşesine taşıdı.
Star'dan Fadim Özkan, SETA'da politik araştırmalar yapan Doç. Dr. Nebi Miş ile 24 Haziran ve referandum sonrası oluşan politik atmosferi konuştu.