Barzani, Kürt yönetimi için 'diktatörlük' diyen PKK'lı Duran Kalkan'a sert ifadelerle tepki göstererek, hükümeti ve meclisi, ihanet eden bu örgütlere karşı tedbir almaya çağırdı
Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Öcalan'ın PKK'ya yaptığı kongre çağrısı için "Şu an PKK'nın kongre toplayarak silah bırakması kısa vadede, şu birkaç ay içerisinde görünm
"Suriye ümmetin önünde bir sınav kağıdı, isteyen bu kağıdı doldurur teslim eder isteyen ise buruşturup atar." Abdulvahap Yıldırım ümmetin Suriye sınavını yazdı..
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Obama'nın 24 Nisan'da 1915 olaylarının yıldönümü nedeniyle yapacağı açıklama öncesinde ABD'ye gidiyor.
Anadolu Ateşi Spor Kulübü Başkanı ve Antrenörü Savaş Y. mağlup olan oyuncularını kuma gömdü ve üzerlerine köpek salarak korkuttu.
Musul Valisi Esil Nuceyfi, Türkiye'nin Musul operasyonundaki rolünün büyük olacağını ve koalisyonla birlikte hareket edeceğini söyledi.
Suriye İnsan Hakları Gözlemevi, Esed rejimine bağlı güçlerin başkent Şam'ın güneydoğusunda yer alan Zabdean bölgesini bombalaması sonucu beşi çocuk 10 kişinin hayatını kaybettiğini
Merkez Bankası'nın önümüzdeki hafta gerçekleştireceği toplantısında “faize dokunmayacağının” anlaşılması üzerine faiz lobisi harekete geçti.
Savcı Mehmet Selim Kiraz’ın ölümüne ilişkin Adli Tıp Kurumu Başkanlığı tarafından hazırlanan ön otopsi tutanağı açıklandı.
Halep’i boşaltan rejim güçleri devlet dairelerinin tamamını tahliye etti. Müzelerdeki tarihi eserler Lazkiye ve Tartus’a götürülüyor. Sınırdaki ağır silahlar ve yüksek rütbeli subayl
Sudan'da oy verme işlemi bir hün daha uzatılırken bağımsız adaylardan biri usulsüzlük iddiasıyla çekildi
Geçtiğimiz yıl daralan tarım sektöründe kar yağışı ve don bu yıl büyümeyi etkileyebilir. Uzmanlara göre 2015’te tarımda yüksek bir büyüme beklenmemeli.
Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’na sahte avukat kimliğiyle girmeye çalışan bir kişi gözaltına alındı.
ABD'nin 11 Eylül sonrası hayata geçirdiği takip sistemi, Fransa'da da meclise sunuldu. Yeni yasayla, polis ve istihbarat birimlerine internet ve telefon dinleme konusunda çok geniş yetkiler geli
CHP'nin seçim reklamında başörtülülere ikinci sınıf vatandaş muamelesini değerlendiren gazeteci yazar Ekrem Kızıltaş, CHP’ye hatırlatmada bulundu.