Anayasa Mahkemesi, Uludere'deki hava operasyonunda hayatını kaybeden 34 kişinin aileleri tarafından, "yaşam hakkı ve insan haysiyeti ile bağdaşmayan muamele yasağının ihlali" gerekçesiyle
Kocaeli Üniversitesinde öğrenim gören bir grup, Nevruz kutlaması bahanesiyle terör propagandası yapmaya kalkınca polisler müdahale etti.
İstiklal'deki patlamanın ardından olay yerine kırmızı gül bırakan Ali Ağaoğlu, "Millet fakir karanfil bırakıyor ben gül bırakıyorum" dedi.
MHP'de geçen ay partide kongre çağrısı yapan ve genel başkan yardımcılığından istifa eden Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ, genel başkanlığa adaylığını açıkladı.
ABD'nin Cumhuriyetçi aday adayı Donald Trump'ın 1982'de Filistinlilere yapılan katliamla ilişkisi olan Walid Phares'i dış politika danışmanı olarak seçtiği öğrenildi
Trafik kazası yapan NPD'li Alman politikacı Suriyeli mültecilerin yardımıyla kurtuldu
Kılıçdaroğlu, Bahçeli ve Yüksekdağ'ında olduğu 49 milletvekili ile ilgili dokunulmazlık fezlekesi TBMM'ye geldi
Avrupa Komisyonu’nun hazırladığı rapora göre, Türklere vizesiz Avrupa’nın yolunun açılması AB’yi olumsuz etkilemeyecek. Türkler, AB’deki büyük diasporalarına rağmen, ülkelerinde ka
Belçika bayrağı asarak terörü lanetleyen İngiliz hükümeti Ankara'ya karşı aynı hassasiyeti göstermediği için eleştirildi.
Brezilya'da Yüksek Mahkeme Yargıcı Weber, eski Devlet Başkanı Silva'nın atanmasını engelleyen kararı bozmayacağını açıkladı.
THY Teknik AŞ Genel Müdürü Karaman, üretilecek savaş uçağıyla ilgili bilgiler paylaştı...
Maliye Bakanı Naci Ağbal, taşeron işçilerin kamuda istihdam edilmesine yönelik düzenlemenin ayrıntılarına ilişkin açıklamalarda bulundu.
Irak yönetiminin, Kuzey Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'ni (IKBY) eski petrol ve bütçe anlaşmasını yürürlüğe koymaya ya da yeni bir anlaşma imzalamaya çağırdığı bildirildi.
Terör örgütü propagandası yaptığı gerekçesiyle sınır dışı edilen İngiliz akademisyen, yasağın kaldırılmasından sonra İstanbul'a döndü.
Eski Pentagon yetkilisi Michael Rubin imzasıyla yayımlanan makalede, skandal ifadeler kullandı.