ÖSYM, LYS'ler için başvuruların 21 Nisan'da sona ereceği ve başvuru süresinin uzatılmayacağı uyarısında bulundu
Türkiye üzerine yaptıkları kara propagandayı son günlerde artıran Batı medyası, Avrupa Parlamentosu ve Papa'nın 1915 Olayları çıkışına karşı Türkiye'nin Ayasoyfa'yı cami olarak aç
BM Güvenlik Konseyinde gerçekleştirilen toplantıda Suriyedeki saldırılarda 3 çocuğun ölümünün videosunu izleyen temsilciler, gözyaşlarını tutamadı. BMGKda geçen ay kabul edilen
Cumhuriyet tarihinin en büyük camisi olacağı belirtilen Çamlıca Camisinin kaba inşaatının yüzde 75e yakını tamamlandı.
BTP Genel Başkanı Haydar Baş, seçim vaadleri arasında asgari ücreti 5000 TL yapacağını iddia etti.
TGRT Haber Ankara Temsilcisi Batuhan Yaşarın programına konuk olan eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, yerli yolcu uçağı ile ilgili önemli açıklamalarda bulund
Savunma Sanayi Müsteşar Yardımcısı Orhan Öğe, Türkiyede halen Başbakan dahil herkesin dinlendiğini iddia ederek Bilgi Teknolojileri Kurumu'na ağır eleştirilerde bulundu.
Dün Avustralya'nın Sydney kentinde bir metroda yaşanan olay da dünya genelinde tepki uyandırırken, Müslümanları savunan bir Avustralya vatandaşının tavrı takdirle karşılandı.
İHH tarafından başlatılan Onları Sevindirmek Çocuk Oyuncağı kampanyası kapsamında temin edilen oyuncaklar, Suriyenin kuzeyindeki kamplarda kalan çocuklara dağıtılıyor.
Barzani, Kürt yönetimi için 'diktatörlük' diyen PKK'lı Duran Kalkan'a sert ifadelerle tepki göstererek, hükümeti ve meclisi, ihanet eden bu örgütlere karşı tedbir almaya çağırdı
"Suriye ümmetin önünde bir sınav kağıdı, isteyen bu kağıdı doldurur teslim eder isteyen ise buruşturup atar." Abdulvahap Yıldırım ümmetin Suriye sınavını yazdı..
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Obama'nın 24 Nisan'da 1915 olaylarının yıldönümü nedeniyle yapacağı açıklama öncesinde ABD'ye gidiyor.
Musul Valisi Esil Nuceyfi, Türkiye'nin Musul operasyonundaki rolünün büyük olacağını ve koalisyonla birlikte hareket edeceğini söyledi.
Merkez Bankası'nın önümüzdeki hafta gerçekleştireceği toplantısında faize dokunmayacağının anlaşılması üzerine faiz lobisi harekete geçti.
Savcı Mehmet Selim Kirazın ölümüne ilişkin Adli Tıp Kurumu Başkanlığı tarafından hazırlanan ön otopsi tutanağı açıklandı.