'Dinî temsil' bakımından Türkiye'nin en yetkili ismi olarak sizin bu konuda son derece kilit bir rol oynamanız gerektiğini izaha bilmem lüzum var mı? Hocam lütfen her vesileyle, bulabileceği
Bir vakitler uluslararası ilişkiler alanında nam yapmış insanlara "Türkiye'yi nasıl tanımlarsınız" diye soracak olsak alacağımız cevap belliydi. Orta büyüklükte bir devlet!
Ülkemizde sık sık yaşanan maden kazalarına dün bir yenisi daha eklendi. Siirt’in Şirvan ilçesinde Ciner Grubuna bağlı Park Elektrik AŞ’ye ait bakır madeni işletmesinde önceki gün akş
AK Parti'nin anayasa değişikliği teklifi taslağını MHP'ye iletmesinin ardından, partinin hukukçularından oluşan çalışma grubu, teklif üzerindeki çalışmalarını tamamladı.
1913 yılında ABD'de kurulmuş olan kuruluş senedinde açıklanan gayeleri, 'Yahudi toplumuna karşı yapılan karalamaları durdurmak, karalama sebeplerine ve inanışlarına itiraz etmek ve gereki
Sabiha Gökçen Havalimanı'nın tamamı özelleştiriliyor. Hükümet, bir kısmı 2014 yılında yabancı yatırımcılara satılan havalimanının tamamını elden çıkarmayı planlıyor. Milli Sa
Bakan Yılmaz, darbe girişimi ve direnişinin okullarda müfredata alınacağını söyledi
Esed rejiminin Halep'e gerçekleştirdiği ağır saldırıdan 106 kişi hayatını kaybetti. Yaşanan saldırılarda 190 kişinin de yaralandığı ifade edildi.
Son yıllarda ülke genelinde pek çok çay ocağında hayata geçirilen "kibarlığa göre fiyat tarifesi", Trabzon'da da uygulanıyor.
Tutuklu sanık hakkında ağırlaştırılmış müebbet ile 30 yıldan az olmamak şartıyla hapis cezası isteniyor.
AK Parti’nin MHP’ye sunduğu anayasa paketinde cumhurbaşkanının yemin metni değiştiriliyor. Yeni metinde "Atatürk ilke ve inkılâplarına ve lâik Cumhuriyet ilkesine bağlı kalacağıma..."
ABD tarihinin en büyük petrol sahası keşfedildi ancak uzmanlar varil fiyatının düşüklüğü nedeniyle petrolün bir süre daha yer altında kalacağını söylüyor.
Siirt'in Şirvan'da meydana gelen maden göçüğü sonrası hala enkaz altında bulunan 13 işçi ailesinin acı bekleyişi devam ediyor.
Siirt'in Şirvan ilçesinde bir maden ocağında meydana gelen göçükte, 16 işçi enkaz altında kaldı. Kurtarma çalışmaları sırasında 3 işçinin cesedine ulaşıldı.
Kendisi ve ailesine yönelik eleştirilere yanıt veren İBB Başkanı Kadir Topbaş "Benim ailemle ilgili yargı süreci devam ediyor. Yargıya intikal etmiş konularda hassasiyet gösterip, bağım