Fransa, Halep'teki durumu görüşmek için BM Güvenlik Konseyi'ni acil toplantıya çağırdı.
Halep'ten yaralıları taşıyan ilk konvoy yola çıktı. Kızılay Genel Başkanı Kınık, İdlib'e 10 bin çadır kapasiteli kamp kurulacağını açıkladı.
HDP Genel Başkan Yardımcısı Aysel Tuğluk, Yıldırım-Bahçeli-Kılıçdaroğlu zirvesine ek olarak partisinin çağrılmamasını eleştirdi.
AİHM sokağa çıkma yasakları ile ilgili başvurular hakkında Türkiye'den görüş talep etme kararı alırken şikayetlerin bir kısmını da reddetti
Doğu Halep'te kuşatma altındaki bölgelerden tahliyeler başladı. İlk etapta yaralılar tahliye ediliyor. Durumu ağır olanlar Türkiye'ye getirilecek.
Ankara 6. Asliye Hukuk Mahkemesi Meral Akşener, Ümit Özdağ ve Ali Sağır'ın MHP'den ihraçlarına yönelik açmış oldukları cezanın iptali davasını reddetti. Böylece Akşener, Özdağ ve
Halep'te ateşkes olmayacağının altını çizen Esad, "Halep'i güvenli hâle getirdikten sonra Rusya ve İran'la yeni planımızı açıklayacağız" dedi.
ABD Savunma Bakanlığı'ndan bir yetkili, Suudi Arabistan'a artık hassas güdümlü füze satılmayacağını söyleyerek silah satışının kısıtlanacağını belirtti.
Katar'ın Ankara Büyükelçisi Salim Mübarek Al-Şafi, ülkelerinin her zaman Türkiye'de yatırım için fırsat aradığını belirterek, Türkiye ile Katar arasında 14 yeni ticari anlaşmanın d
Tahran’da yayınlanan ve yöneticileri İnkılab Rehberliği makamınca tayin olunan ve malî kaynağı da devletçe karşılanan; ve diğerlerine göre İslamî hassasiyeti daha çok gözettiği ile
ABD'nin 45. başkanı Donald Trump, Dışişleri ve ulusal güvenlik yetkililerinden düzenli olarak istihbarat brifingi almayacağını açıklamıştı.
HDP Paylan, "Cizre'de katliamlar olurken sizin 16 yaşındaki çocuklarınız oraya oh olsun diyordu" ifadelerini kullandı.
2011'den bu yana devam etmekte olan Suriye'deki iç savaşta şimdiye kadar yüz binlerce kişi hayatını kaybetti, milyonlarca Suriyeli toprağını terk ederek başka ülkelere sığındı
Geçtiğimiz Nisan ayında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ağır hakaretler dolu bir program yayınlayan Alman devlet televizyonu ZDF yeni bir skandala imza attı.
15 Temmuz gecesi İstanbul Valiliği'ne baskın yapan darbecilerle ilgili iddianame hazırlandı. 12'si tutuklu 90 şüpheli hakkında 3'er kez ağırlaştırılmış müebbet artı 15 yıla kadar hap