İngiliz televizyonu Sky News, iki İngiliz RAF jetinin acil durum nedeniyle havalandığını bildirdi. İngiliz savaş jetlerinin bir Rus uçağının Birleşik Krallık kıyılarına fazla yakınla
Antalya'da damar tıkanıklığı nedeniyle iki ayağı da diz üstünden kesilen Ramazan Tosun, ayakkabı boyacılığı ve tamirciliği yapıyor.
ABD'li yetkililer, iki Çin savaş uçağının gözlem uçuşu yapan ABD uçağına önleme uyguladığını açıkladı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ÖNDER Mezuniyet Töreni'nde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Gençlik ve Spor Bakanına talimat verdim. Arena isimlerini stadlardan kaldıracağız” dedi.
Sri Lanka’da şiddetli yağışların neden olduğu sel ve toprak kayması sonucu 91 kişi yaşamını yitirdi, 100 kişinin de kayıp olduğu öğrenildi.
Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, "Serin ve yağışlı havanın ramazan ayının ilk haftası boyunca yurdun büyük bir bölümünde etkili olması öngörülüyor." dedi.
Sefaköy metrobüs durağında 'bomba var' diyerek koşan kız öğrenci kısa süreli paniğe neden oldu.
Adana 11'inci Ağır Ceza Mahkemesi, terör örgütü lideri Fetullah Gülen'le ilgili olarak 'vatandaşlıktan çıkarma kararı' aldı.
Türk Silahlı Kuvvetlerince, Tendürek Dağı'nda yürütülen operasyonda ve saldırı hazırlığında olduğu belirlenen teröristlere yönelik hava harekatında 20 bölücü terör örgütü mens
"'Bir adam yolda yürürken şiddetle susadı. Nihayet bir kuyu buldu, oraya indi, su içip çıktı. O esnada bir köpek dilini çıkarıp soluyor ve susuzluktan nemli toprağı yalıyordu. Bunun üz
Akif’i Rahmet’e yolcu ettik evvelsi gün. Bütün dostlar oradaydı. Hepimiz yaralıydık. Birbirimizin yarasını görüyorduk. O günün havası hala üzerimde. Dağılsın istemiyorum. Yakl
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den Erdoğan'a yanıt geldi. Bahçeli, FETÖ'nün siyasi ayağına yönelik açıklamalarına tepki gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Twitter'dan yanıt verdi.
Muhsin Yazıcıoğlu'nun öldüğü helikopter kazasını soruşturan Savcı Şeref Gürkan'ın 3 kez ağırlaştırılmış müebbet ve 15 yıl hapsi istendi.
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, MHP'den ihraç edilen Meral Akşener ile de ülke gündemine ilişkin bir görüşme yapacağını açıkladı.
Başkent Brasilia'daki gösterilerde bakanlık binalarının işgal edilip, yağmalanmasının ardından Devlet Başkanı Temer, Silahlı Kuvvetleri kamu düzenini sağlamak üzere görevlendirdi