Genelkurmay Başkanlığı, Suriye sınırında Türk topraklarına düşen roket mermisine karşılık verildiğini açıkladı.
Sağlık Bakanlığı, bazı gazetelerde yer alan 'Verem artıyor, ama aşısı yok' başlıklı haberlerdeki iddiaların gerçeği yansıtmadığını bildirdi.
İstanbul'da dün akşam öldürülen Tacik muhalif, 2012'den bu yana Rahman rejimine karşı mücadele eden bir işadamıydı
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Anayasa gereği seçimler dolayısıyla istifa etti. Bakan Bozdağ'ın yerine Adalet Bakanı Müsteşarı Kenan İpek bakacak.
Yıllarca CHP saflarında siyaset yapan Gaziantep Eski Belediye Başkanı Celal Doğan, HDP'den gelen teklif üzerine bu partiden aday olacağını açıkladı
Bakan Bozdağ, 'Bugün bakan olarak son günüm. Anayasamız gereği olarak istifa ettim. Ancak yarından itibaren geçerli olacak' dedi.
Artvin'de 2012 yılında hizmete açılan Deriner Barajı'nın suları altında kalan caminin minaresi, barajda su seviyesinin düşmesiyle ortaya çıktı
İngiliz petrol devi BP, Rus ortağı DEA ile birlikte Mısır’daki doğalgaz sahalarında, 'Batı Nil Deltası' projesi için 12 milyar dolarlık enerji yatırımı yapacağını açıkladı.
Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Türkiye’deki kur artışının spekülatif amaçlı olduğunu savundu. MB ve Cumhurbaşkanı arasındaki faiz tartışmasının, Merkez Bankası’nın bağımsızlı�
35 bin kişi kapasiteli Türkiye’nin en büyük çadır kentinin açılışına katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, dünyanın Suriye konusunda duyarsız kaldığını söyled
Türkiye'de işsizlik oranı, 2014'te bir önceki yıla göre 0,2 puan artarak yüzde 9,9 oldu. İşsiz sayısı ise 2 milyon 747 bin kişiden 2 milyon 853 bin kişiye çıktı.
Manyas Kuş Cenneti sanayi tesislerinin tehdidi altında. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, itirazları dikkate alıp tesislerin yapılacağı alanı küçülttü ama endişe giderilebilmiş değil.
Tacikistan uyruklu muhalif lider Umarali Kuvatov, İstanbul Fatih'e sokakta yürüdüğü sırada başına tek el ateş edilerek öldürüldü.
Hindistan'da tecavüz olaylarını protesto amacıyla sokaklara dökülen kalabalık cezaevini basarak tecavüzcüyü önce linç etti sonra yaktı.
Yozgat eski milletvekili Doktor Mesut Türker, Kurultay'da Genel Başkanlığa aday olduğunu açıkladı.