PKK'lılar, Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesine Ak Parti Beytüşşebap İlçe Gençlik Kolları Başkanı Naci Adıyaman'ı öldürdü, kardeşi kayıp.
Başbakan Binali Yıldırım, Gülen örgütünün soruşturmasına ilişkin, "17-25 Aralık sonrasındaki örgütle ilişkilerde eğer bilerek ve isteyerek bizatihi örgütün, bizatihi ekonomik faal
Başbakan Yıldırım, ABD Başkan Yardımcısı Biden'ın 24 Ağustos'ta Türkiye'ye geleceğini açıkladı. Yıldırım, "15 Temmuz'dan sonra ABD'nin tutumu daha iyi, harekete geçtiler" dedi.
15 Temmuz darbe girişiminin ardından samimi bir şekilde Türkiye'ye destek vermeyen Avrupa'dan itiraf niteliğinde açıklamalar geldi.
BUGÜN darbe teşebbüsü sırasında gözden kaçanlara dikkat çekmek istiyorum.
Amerikan Dışişlerini anladık ama Etyen Mahçupyan’ın darbenin arkasında ABD’nin olmadığını kanıtlama çabası pek manidar. ABD’de yaşayan bir örgüt lideri, hükümete yönelik her gü
Amerikan gazetelerinden Los Angeles Times, 1979 yılında İran'da Amerikan elçiliğinin basılmasını hatırlatarak, bugün de İncirlik'teki hava üslerinin Türkler tarafından ele geçirilebilec
ABD’nin desteklediği PYD öncülüğündeki gruplar, Mumbuc’un kontrolünü ele geçirdi. ABD’li yetkililer, şehirde PYD’nin kalmayacağına yönelik Ankara’ya verilen sözün tutulacağını v
Metzamor Nükleer Enerji Santrali'nin patlaması durumunda Türkiye'nin ne boyutta etkileneceğinin araştırıldığı rapor ortaya çıktı. FETÖ'nün tehditleri, bu güvensiz santrali akıllara ge
HDP İstanbul İl binasında yapılan polis aramasıyla ilgili parti yöneticileri şikayette bulunacak.
Terör örgütü FETÖ'nün önde gelen isimlerinden olan Mustafa Yeşil'in 17-25 Aralık sonrası Erdoğan için 'intihar edecek ya da akıl hastanesine yatırılacak' dediği ortaya çıktı.
Başbakan Yıldırım, Bulgaristan Başbakanı Borisov ile telefonda görüştü. Yıldırım, "Bulgaristan’dan Türkiye’ye iade edilen FETÖ mensupları ülkemizde hukukun güvencesi altındadır.
Tahliye edildikten sonra Almanya'ya kaçan Can Dündar, 'OHAL kalkana kadar Türkiye'ye gelmeyeceğim' dedi.
İran Dışişleri Bakanı Cevad Zarif ile darbecilerin bombaladığı TBMM'yi gezen Mevlüt Çavuşoğlu açıklamalarda bulundu.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, demokrasi nöbetlerinde sıklıkla dile getirilen idam tartışmalarına onay vermeyeceklerini açıkladı.