İçinde 7 polis, 1 hakim, 1 astsubay ve 3 mürettebatın bulunduğu helikopter ile irtibat, kalkıştan 10 dakika sonra kesildi. Tunceli Valisi, "Helikopterin olumsuz hava şartlarından dolayı dü�
Bugün YSK'ya giden AGİT heyetine Erdoğan'ın kendileri ile ilgili yaptığı açıklamalar soruldu.
Referandum sürecinde 'hayır' cephesinde yer alan terör örgütü PKK, referandumda 'evet'in kazanmasını kabul edemedi.
MHP lideri referandumun ardından ilk grup toplantısı konuşmasında "Kazanan Türkiye'dir, PKK hapı yutmuş, sonu görünmüştür. PYD-YPG kaybetmiş, HDP dağılmış, DHKP-C darbeyi yemiştir.
ABD Dışişleri Bakanlığı, 16 Nisan anayasa değişikliği halk oylamasıyla ilgili açıklamasında, milyonlarca seçmenin tercihini yaptığına işaret edilerek, "Her iki taraftan seçmenleri v
Cumhurbaşkanı Erdoğan Fırat Kalkanı ile ilgili 'bizim son değil ilk operasyonumuzdur' dedi.
YÖK, Özel Yetenek Sınavı ile öğrenci alan antrenörlük eğitimi programlarının YGS ile öğrenci almaya devam edeceğini belirtti
TBB'nin açıklamasında "Üzüntümüz, sonucu etkilemeye elverişli açık ve ağır hukuka aykırılıkların görmezden gelinmek istenmesidir" denildi.
HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu, 'Ülke için tarihi bir dönüm noktası olan bu referandumda partimiz tarihsel bir duruş sergilemiştir.' dedi.
Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, OHAL'in uzatılmasına ilişkin "MGK'da görüşeceğiz, Bakanlar Kurulu'nda kabul edilirse uzatacağız" dedi.
Türkiyedeki referandum sonucunu değerlendiren İran Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Kasımi, Türkiye halkının çoğunluğunun kabul ettiği her şeye saygı duyarız diye konuştu.
YSK Başkanı Güven, "Akşamdan beri tartışmaya konu olan (mühürsüz oy pusulaları), geçersiz olduğu ileri sürülen oy pusulaları ve zarfları, Yüksek Seçim Kurulu tarafından imal ettiril
Kontrollü darbe söyleminin patenti ve çıkış noktası şüphesiz hedef aldığı ülkelerde 'darbe düzenleme kabiliyetine' sahip bazı küresel devletlerin gizli ve derin yapılarını işaret e
Avrupa Konseyi Genel Sekreteri Thorbjørn Jagland, referanduma ilişkin Avrupa cephesinden gelen ilk açıklamayı yaptı. Jangland, 'Türkiye bir sonraki adımına dikkat etmeli' dedi.
ABD Dışişleri Bakanlığı, Türkiyedeki anayasa değişikliği referandumunun neticesini takip ettiklerini, sonuçların doğrulanması ve AGİTin ilk bulgularına ilişkin raporunu yayınlaya