ABD Başkanı Donald Trump, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Kuzey Kore'ye bugün yeni yaptırımlar getirileceğini açıkladı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, taşeron işçilerle yaptığı açıklamada, "Taşeron işçi meselesini bu hafta hallediyoruz" dedi.
İngiltere Başbakanı Theresa May’in daveti üzerine Londra’yı ziyaret eden Başbakan Binali Yıldırım, dönüş yolunda gazetecilere önemli açıklamalarda bulundu.
İsrail’deki Dürzi toplumunun temsilcilerinden Devlet Bakanı Eyüb Kara, Şubat ayında yaptığı açıklamada, Mısır cuntası lideri Abdülfettah Es-Sisi’nin Filistinlilerin Sina Yarımadası�
Fed'in Başkan Adayı Powell, "Bir sonraki toplantımızda faiz artırmak için gerekli zeminin oluşmakta olduğunu düşünüyorum." dedi.
Pentagon bazı gazetecilerin sorularına yazılı verdiği cevapta, terör örgütü PKK/PYD’ye verdikleri büyük araçlar ve ağır silahları geri toplama niyetinde olduğunu açıkladı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında toplanan Milli Güvenlik Kurulu sona erdi. Yazılı açıklama yapılması bekleniyor.
AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını cevapladı.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sözcüsü Ünal, Kemal Kılıçdaroğlu'nun asılsız iddialarına yönelik sert açıklamalarda bulundu.
İsrail Sosyal Eşitlik Bakanı'nın "Sina Yarımadası, Filistinlilerin devlet kurması için en iyi yer" şeklindeki açıklamasına Fetih Hareketi'nden, "Bu açıklamaları, Filistin ve Mısır hal
Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, dün kaldırılan dinozor heykeli ile ilgili olarak Twitter'dan açıkladı.
Myanmarlı General Min ung Hlaing, Papa Francis ile yaptığı görüşmede, "Din ayrımcılığı yapmadık" ifadelerini kullanarak Arakanlı Müslümanlarının gördüğü zulmü inkar etti.
Kremlin Sözcüsü, Suriye Ulusal Diyalog Kongresi için tarih belirlenmediğini belirtirken kongrenin mümkün olduğunca kapsayıcı olacağını duyurdu.
Mısır'dan İsrailli Bakanın 'Filistinlileri Sina yarımadasına gönderelim' açıklamasına cevap geldi.
Irak'ta terör örgütü DEAŞ'ın elde ettiği toprakların yüzde 97'sinin geri alındığı bildirildi.