Fransa'da aşırı sağcı cumhurbaşkanı adayı Marine Le Pen, cumhurbaşkanı olması halinde muhafazakar sağcı aday Ayağa Kalk Fransa (DLF) Partisi Başkanı Nicolas Dupont-Aignan'ı başbakan
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın AK Parti’ye üye olacağı tarih netleşti. Başbakan Yıldırım, “2 Mayıs’ta salı günü grup toplantımızı parti genel merkezinde yapacağız ve bu toplantıda
Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Suriye'de YPG bölgesinden 11 hudut karakoluna 13 kez saldırı yapıldığını ve saldırılara karşılık verildiğini açıkladı.
YSK, CHP'nin referandum itirazının neden reddedildiğini açıkladı.
CSU'nun federal vekili Bernd Fabritius Türk hükümetinin önceden planlanmış Türkiye ziyaretini, kısa bir süre kala iptal ettiğini açıkladı.
İnternet devi Google, sahte haberlerin kendi platformu aracılığıyla yayılmasını önlemek için arama motorunun algoritmasında değişiklikler yaptığını açıkladı.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü yarından itibaren sıcaklıkların Trakya'dan başlayarak mevsim normallerine döneceğini açıkladı. İstanbul'da bugün 14 derece olan sıcaklık cuma günü 23 d
TSK, Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesinde devam eden operasyonlar kapsamında çok sayıda silah, mühimmat ve çok miktarda yaşam malzemesi ele gerildiğini açıkladı.
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, DİSK Başkanı Beko ile yaptığı görüşme sonrası 1 Mayıs'ta Taksim'e izin verilmediğini açıkladı.
Stockholm Uluslararası Barış Araştırmaları Enstitüsü (SIPRI) 2016 yılı silahlanma harcamaları raporunu açıkladı.
ABD'li kaynaklar, Çin'e ait bombardıman uçaklarında olağanüstü hareketlilik gözlemlediklerini söyleyerek, durumun kesin nedenini bilmediklerini, hareketliliğin nedeniyle ilişkili olarak far
Belarus’ta bir yetimhanede açlıktan ölmek üzere olan yaklaşık 100 çocuğun bulunduğu bildirildi. Savcılık çocukların kötü beslenme ve ihmal kurbanı olduklarını açıkladı.
YSK’nın referandumun iptali başvurularını reddetmesinin ardından CHP, AİHM’e gideceğini açıkladı. Uzmanlara göre, seçim sonuçlarına ilişkin başvuruları reddeden AİHM, seçme hakkı
PKK'nın Suriye uzantısı PYD'nin başını çektiği ve ABD yönetimi başta olmak üzere bir çok Avrupa ülkesi tarafından da desteklenen Suriye Demokratik Güçleri (SDG), Rakka'yı IŞİD'den a
Bulgaristan referandumun ardından, son dönemde gerginlik yaşadıkları Türkiye ile iyi ilişkiler sürdürmeyi arzuladıklarını açıkladı.