CHP Parti Sözcüsü Bülent Tezcan, "Cumhurbaşkanı adayımızı cuma günü saat 10.00'da açıklayacağız" dedi.
Güney Kore Savunma Bakanlığı, Kuzey Kore'nin propaganda yayınları yaptığı hoparlörleri sökmeye başladığını açıkladı.
İsrail Başbakanı Benjamin Netanyahu'nun "İran nükleer silah üretmeye çalışıyor." iddialarına yönelik Avrupa Birliği'nden açıklama yapıldı.
Uluslararası Para Fonu IMF, Türkiye'nin 2017'de yakaladığı yüzde 7,4'lük güçlü büyüme performansını, başta cari açık ve enflasyondaki dengesizlikleri gidermek için fırsata dönüşt
Dün İsrail parlamentosunun Netenyahu ve Liberman'a savaş kararı alabilme izni vermesinin ardından ABD Dış İlişkilerinden gelen çelişkili İranla nükleer silahsızlanma anlaşması açıkl
ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo, İsrail'in ele geçirdiği belgelerin İran'ın nükleer program konusunda "doğruları söylemediğine dair bir şüphe bırakmadığını" söyledi.
Yeni Akit yazarı Kenan Alpay, Özden Örnek'in hayatını kaybettikten sonra yeniden alevlenen kumpas tartışmalarını farklı bir açıdan köşesinde değerlendirdi.
Saadet Partisi daha önce açıkladığı gibi bugün Cumhurbaşkanlığı seçimi için adayını açıklayacak. Saadet Partisi'nin aday gösterebilmesi için 100 bin imza toplaması gerekiyor.
YSK'nın 24 Haziran seçimlerine yönelik takvimi açıklamasının ardından Meclis'te grubu bulunan partilerin cumhurbaşkanı adayları bu hafta belli olacak.
Ramazan ayının habercisi olarak kabul edilen Berat Kandili münasebeti ile yurt genelinde camiler doldu taştı.
HDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli, "Aday önerileri aldık. Bu aday önerileri üzerinden de 4 Mayıs'ta adayımızı açıklayacağız. Gelen önerilerde hem parti içi hem de parti dışındaki
FETÖ/PDY'nin yayın organı olduğu gerekçesiyle kayyuma devredildikten sonra kapatılan Zaman gazetesinin eski yönetici ve çalışanı olan 18 sanığın yargılandığı davada karar açıklan
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Twitter hesabından Kandil mesajı paylaşırken gündemde ki konularla ilgilide açıklamalarda bulundu.
Başbakan Yıldırım "Yaş çay alım fiyatı 2 lira 45 kuruş olacak" dedi.
İsrail Başbakanı Benjamin Netanyahu'nun bu akşam İran'la yapılan nükleer anlaşmayla ilgili önemli bir gelişme açıklayacağı duyuruldu.