NATO’da bugün Türkiye’nin Suriye sınırını izlemek üzere, erken uyarı uçakları AWACS’ı içeren destek paketi onaylanacak.
Pekin'de, yarından geçerli olmak üzere beklenen yoğun hava kirliliği nedeniyle 4 gün kırmızı alarm ilan edildi
Kansere vakalarının yüzde 90'ına genler değil, çevre ve yaşam şekli neden oluyor. Amerikalı bilim adamları en yaygın kanser türlerinin çevresel faktörler nedeniyle oluştuğunu belirtiyo
CHP lideri Kılıçdaroğlu, hükümete PKK üzerinden suçlamalarda bulundu...
İlk yerli üretim İnsansız Hava Aracı Bayraktar TB2 silahlandırıldı. Üzerine Roketsan’ın geliştirdiği anti tank füzesi takılan Bayraktar, dün atış testlerini başarıyla tamamladı.
Rusya Devlet Başkanı Putin, Mersin Akkuyu Nükleer Projesi'nde anlaşmayı bozmayacaklarını açıklarken, Türk Akımı Projesi için de AB'nin garantör olması gerektiğini söyledi. Türkiye is
Merkez Bankası’nın toplam rezervleri 411 milyon dolar arttı.
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi ragbi takımını Antalya’ya götürmek üzere yola çıkan midibüs şarampole devrildi. Bir sporcu öldü, 16 kişi yaralandı.
Arap Birliği'nin Türkiye'nin Musul'daki askeri varlığını görüşmek üzere gelecek hafta Perşembe günü olağanüstü toplanacağı bildirildi.
Türk hava sahasını ihlâl ettiği için düşürülen Rus uçağıyla ilgili Moskova, benzer bir olayın bir daha yaşanmaması için Ankara'dan garanti istedi. Bu talebe Türk Dışişleri'nden an
Moskova Ankara'nın Karabağ konusunda Azerbaycan'ın tutumunu savunan açıklamalarını "yıkıcı" olarak değerlendiriyor.
Ermenistan-Azerbaycan cephe hattında, Azerbaycan'ın Ermenistan mevzilerini hedef aldığı saldırıda, 3 Ermeni askerin öldürüldüğü bildirildi.
Türk ve Azeri askeri yetkililer, savunma alanındaki işbirliğini geliştirmek amacıyla Bakü'de bir araya geldi
Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev, Ulusal Güvenlik Bakanlığı yerine Devlet Güvenliği Hizmeti ve Dış İstihbarat Hizmeti adlı iki yeni kurum oluşturdu
Ekonomik büyümesi ile tüm dünyanın dikkatlerini üzerine çeken Çin, rakamlar üzerinde oynadığını açıkladı.