Azerbaycan televizyonu ANS, 95 kişinin hayatını kaybettiği Ankara'daki terör saldırısı sonrası yayın akışındaki eğlence programlarını kaldırarak ekrana siyah kurdele koydu.
İsrail Başbakanı Netanyahu'nun, gösterilere müdahale amacıyla Kudüs'e daha fazla asker sevk edilmesi talimatı verdiği bildirildi.
Arap Birliği daimi temsilcilerinin, İsrail'in Filistinlilere yönelik saldırılarını ele almak üzere olağanüstü toplanacağı bildirildi.
Ankara Valiliği, yaşanan katliam nedeniyle kentte okulların tatil edilmesi gibi bir durumun söz konusu olmadığını bildirdi.
İslam tarihinin ilk döneminden itibaren kervan yolları üzerine namazgahlar inşa ediliyordu. Bugün istanbul'da 150'ye yakın namazgâh taşı var
Ankara’daki saldırı sonrası Başbakan Davutoğlu’yla Demirtaş arasındaki polemik büyüyor. HDP lideri, “Bugün başbakan ben olsaydım, çıkardım Türkiye toplumundan bin defa özür diler,
TSK, sınır hattında devriye uçuşu yapan 3 F-16'nın, Suriye'ye ait 2 uçak ve bu ülkede konuşlu SA füze sistemleri tarafından 2 dakika 35 saniye taciz edildiğini açıkladı.
Irak'ta İslami Toplum Partisi (Komel) Lideri Ali Bapir, Süleymaniye'deki gösteriler hakkında konuştu; taraflar arasında uzlaşma sağlanamaması halinde durumun daha da kötüye gidebileceğini
Irak ordusu ve İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamalarda, IŞİD lideri Ebubekir Bağdadi'yi taşıyan konvoyun Anbar eyaletinin batısında savaş uçakları tarafından vurulduğu iddia
Rusya Devlet Başkanı Putin, Suriye'deki hava saldırılarının süreceğini ama kara operasyonlarına katılmayacaklarını belirtti. Putin, Suriye'de 'bir mezhep savaşının içinde yer almak ist
Erzurum'un Şenkaya ilçesinde, PKK'ya karşı yürütülen operasyonlar sırasında çıkan çatışmada 2 asker şehit oldu.
Siz daha sürdürün, sapına kadar çatışmacı kültürlerinizi. “Tek yol”culuğunuzu. “Ne pahasına olursa olsun”culuğunuzu. “Uzlaşmaz” ve “tâvizsiz”liğinizi. “Ya hep ya hiç”çiliğ
Başbakanlık Koordinasyon Merkezi, terör saldırısında hayatını kaybedenlerden kimliği tespit edilen 77 kişinin ismini açıkladı.
Ankara'daki patlamada cesetlerin arasından gülerek poz veren şahıs, sosyal medyada günün en çok tartışılan konusu oldu.
Bazı yayın organlarında çıkan "Facebook ve Twitter yasaklandı" haberlerine resmi açıklama geldi!