Müfit Yüksel'i tanıtmak için yazılan sayfalarca yazıdan belkide en önemli kısımlar ''İlim ehli, dikkat ehli bir adam ve milletin organik aydınlarından'' biri tabirleri olsa gerek... Araş
AA'nın "Suriyeli yetimler harçlıklarını Arakan'a yolladı" başlıklı haberinin ardından harekete geçen hayırseverler, Kilis'te harçlıklarını Arakanlı Müslümanlara yollayan Suriyeli sa
Uluslararası Af Örgütü, 6 sivilin ölümüne yol açan hava saldırılarında ABD yapımı bomba kullanıldığını bildirirken, bu durumun Trump hükümetinin uluslararası hukuku ihlal suçuyla
Zonguldak'ta maden işçileri, kömür karası iş elbiseleriyle bindikleri halk otobüsünde, koltuklar kirlenmesin diye ayakta yolculuk etti.
AK Parti Milletvekili Şamil Tayyar, MGK toplantısından çıkan IKBY referandumuyla ilgili bildiriye ilişkin değerlendirmede bulundu.
Uzun bir nöbetti bizimkisi Ümmetin umudu olmak için çıkılan uzun ve zorlu bir yolculuğun nöbeti Şehir şehir, mahalle mahalle, ev ev tutulacak bir nöbet...
Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde PKK'lı teröristlerce yola tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu bir asker şehit oldu.
Erdoğan "Bir milyona yakın Arakanlı adeta soykırım yoluyla Bangladeşe geçmenin gayreti içinde. Biz hiçbir zaman 'Rohingyalı Müslümanları Budistler öldürdü' diye bir ifade kullanmadık.
Gazi M. Kemal, Kuran-ı Kerimi bazı İslâmlık aleyhtarı züppelere tercüme ettirmek arzusundadır. Sonra da Kuranın Arapça okunmasını namazda dahi men ederek bu tercümeyi okutacak.
Başbakan Yıldırım, "Rahmet peygamberi Hazreti Muhammed'in hem dünya hem de İslam tarihine ışık tutan hicreti, manevi kurtuluşumuza vesile olacak müstesna bir yolculuktur." dedi.
Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev, Dağlık Karabağ sorununun barış yoluyla çözülmesinden yana olduklarını ancak gerekirse Ermenistan'ın askeri provokasyonlarına ağır karşılık verecekle
Ankara Sanayi Odası Başkanı Özdemir:- 'Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde ekonomi yönetimimiz 15 Temmuz sonrası dönemde zamanında ve yerinde tedbirler aldılar. Bizlere kulak verdiler
Erzincan'da yolcu otobüsünde yapılan aramada yurda yasa dışı yollardan girdikleri tespit edilen yabancı uyruklu 174 kişi yakalandı.
Hindistan hükümetinin, Arakanlı Müslümanların deniz yoluyla ülkeye girebileceği yönündeki istihbarat üzerine deniz sınırını kapattığı bildirildi.
Diyebilirsiniz ki, kendi etnik köken ve dillerini yücelten yığınla devletler varken, niçin kürdlerin de olmasın? Bu soru, size zâhiren doğru gözükebilir. Ve başka kavimler adına devl