Afganistan için yeni ve daha agresif bir ABD stratejisi taslağı hazırladığını açıklayan Trump, Pakistan başbakanına inandırıcı gelmedi
2019 seçimlerine bir plan çerçevesinde hazırlandıklarını belirten Kemal Kılıçdaroğlu, yeni anayasa ile ilgili çağrı ve değerlendirmelerde bulundu.
Japonya, Kuzey Kore'nin yeni balistik füze denemesi yaptığını ve füzenin Japonya'nın üzerinden geçtiğini duyurdu.
Oyuncu Vatan Şaşmaz’ı öldürdükten sonra intihar eden Filiz Aker’in 22 yıldır cezaevinde kalan ağabeyi Sümer Bayer, olayın para yüzünden yaşandığını iddia etti.
Ağustos ayının başında Amazon'un Türkiye pazarına girmek için görüşmelerde bulunduğu iddia edilmişti. Yeni iddia ise, ABD'li şirket Türkiye'de şirket kurdu.
Yeni Şafak yazarı Mehmet Acet: Türkiye Pakistan'dan F16 eğitmeni istedi, ABD izin vermedi
Sokaklarda kendinden geçen gençler, uyuşturucu krizine girenler... Türkiye'nin bu yıl içerisinde diğer zamanlara göre daha yoğun bir şekilde karşı karşıya kaldığı bonzai gerçeği yer
Yeni Şafak yazarı Merve Şebnem Oruç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'metal yorgunluğu' açıklamalarına ilişkin bir köşe yazısı kaleme aldı.
Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, yeni KHK ile "Lekelenmeme Hakkı"nın daha güçlü bir güvenceye kavuşturulduğunu söyleyerek, bu hak kapsamında ihba
Kutsal şehir Mekke'de yapılan ve tamamlanması 8 ile 10 ay arasında değişen Kisve, Kabe-i Şerif ile buluşmak için arefe gününü bekliyor.
OHAL kapsamında çıkarılan 694 sayılı Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile istihbarat birimleri, 16 Nisan referandumunda kabul edilen Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ne göre yapılandır
OHAL kapsamında yayımlanan yeni KHK ile sağlık kurum ve kuruluşlarında görev yapan tabip, uzman tabip ve aile hekimlerine kendilerinin istemesi ve kurumların da onayı dahilinde 72 yaşına ka
Dışişleri Bakanlığı, Kuzey Kore'nin yeni füze denemesini kınadı. Bakanlıktan yapılan yazılı açıklama "BM Güvenlik Konseyi Kararlarına uymaya ve bölgede daha fazla tırmanma yaşanmas
ABD’nin desteğinde, Suriye’nin kuzeyindeki PKK yapılanması olan PYD, yeni adıyla YPG, Suriye’nin doğusundaki Rakka şehrinde hastane bombaladı.
Kırgızistan meclisinde yapılan oylama sonucu ülkenin yeni başbakanı 40 yaşındaki Sapar İsakov oldu. Oylama ile hükümet programı, yapısı ve bakanlar kuruluna da onay verildi.