Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün İstanbul'da metro açılışında yaptığı konuşmada MHP'nin meclise getirdiği ve tartışma yaratan 'genel af' tasarısı ile ilgili yeni açıklamala
Cemal Kaşıkçı'nın Suudi Arabistan Başkonsolosluğu'nda öldürülmeden önceki son günlerinin görüntüleri ortaya çıktı. Sabah gazetesinin haberine göre, Kaşıkçı'nın 28 Eylül -1 Eki
Abdurrahman Dilipak- Yeni Akit
Aydın Ünal- Yeni Şafak
Süleyman Seyfi Öğün- Yeni Şafak
Yasin Aktay- Yeni Åžafak
ABD, Türkiye’nin ısrarla boşaltılmasını istediği Münbiç’e CIA ve Dışişleri heyeti gönderdi. Erbil üzerinden Münbiç’e gelen ekip, terör örgütü PKK’nın tüm “askeri ve siy
İstanbul Barosu başkanlığına yeniden Avukat Durakoğlu seçildi. Ankara Barosu Başkanı ise Erinç Sağkan oldu.
Suudi Arabistan Dışişleri Bakanlığı tarafından gazeteci Cemal Kaşıkçı hakkında yeni bir açıklama geldi.
Konsolosluk binasından çıkarılan gazetecinin cesedinin, Sultanahmet'te Mardin nüfusuna bağlı bir Türkiye vatandaşına teslim edildiği ileri sürüldü.
İstanbul'da konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Millet olarak yeni bir dönemin arifesinde bulunuyoruz; bu dönemin adı, yeniden diriliş, yeniden şahlanış dönemidir." dedi.
Hırvatistan'da binlerce kişi yeni yasayla yükselen emeklilik yaşını protesto etmek için ülkenin başkentinde toplandı.
ABD ve Çin, ticaret savaşlarının arka planında yürüttüğü istihbarat mücadelesiyle "soğuk savaşın" ikinci perdesini "dijital boyuta" taşıyor. ABD'nin "teknoloji casusluğu" suçlamasın
Dünyanın en büyük tuzlu ve sodalı gölü olan Van Gölü'nde inci kefali dışında, mikrobiyalitte yaşayan 5-6 santimetre boyunda yeni balık türü bulundu.
Suudi Arabistan'dan gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın öldürülmesine ilişkin açıklama geldi. "Bir şüphelinin Kaşıkçı için İstanbul'a gittiği tespit edildi" ifadelerine yer verildi.