ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcü Yardımcısı Mark Toner, Türkiye'deki milletvekili dokunulmazlığı yasasının onaylanmasıyla ilgili konuştu.
ABD yönetimi, Rusya'nın Suriye'de insani yardımların ulaştırılması konusunda hiçbir ciddi adım atmadığını iddia ederek, bu konuda hayal kırıklığı yaşadıklarını bildirdi.
Demirtaş İtalyan gazetesine konuştu: “Türkiye’de iç savaşa sürükleniyoruz, AB gözlerini kapatmamalı”
İran Devrim Muhafızları Ordusu'nun eski komutanlarından Tuğgeneral Refikdust, İran'ın, Irak hükümetinin talebi doğrultusunda bu ülkede 'Irak Devrim Muhafızları' kurulmasına yardım edece
Beşir Derneği Kilis temsilciliği tarafından Kilis'te kurulan günlük 7 bin kişilik yemek kapasiteli mutfak ve 60 bin ekmek kapasiteli fırın hizmete başladı.
Bugün dünyanın 150 noktasında savaş, çatışma ve terörden dolayı insanlar hayatını kaybediyor. 200 milyon insan yardıma muhtaç yaşıyor. Tam da bu noktada BM’nin önyargılı ve çifte
Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, basın toplantısı düzenliyor
Yemen’deki unutulan savaşın sonuçları giderek kötüleşiyor. Ülke nüfusunun yüzde 83’ü acil şekilde su, yiyecek, yakıt ve tıbbi yardıma muhtaç durumda.
Suriye'de Halep'in muhaliflerin denetimindeki Sahur Mahallesi'nde rejim bombardımanında yaralananları kurtarmaya çalışan yardım gönüllüsü Fevzi Bergut'un kendisi de bombaların hedefi oldu.
Kayseri'deki yardıma muhtaç vatandaşlar, makarnadan peynire, sucuktan kuşbaşı ete, kıymadan temizlik malzemelerine kadar her türlü ihtiyaçlarını Yardım Marketi’nden para ödemeden karş�
Alman Federal Meclisi'nin Ermeni Soykırımı yasa tasarısını kabul etmesinin ardından gözler Türkiye ile Almanya arasındaki ilişkilere çevrilmişti.Alman Marshall Fonu adlı düşünce kurul
Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, 'Çok şükür artık Türkiye Balkanlar'la birleşti. Bir asırlık ayrılığın sonunda yeniden Türkiye Balkanlar'daki kardeşleriyle, dostlarıyla bütünleşi
Hamas Siyasi Büro Başkan Yardımcısı İsmail Heniyye, Fransa'nın, Ortadoğu barış sürecini yeniden başlatmak için yürüttüğü girişime tepki gösterdi.
Hollanda Başbakan Yardımcısı Lodewijk Ascher, ülkesinin 1915 olayları için "soykırım" tanımını kullanmayacağını açıkladı.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ataş, Almanya'da 600 bin Türk vergi mükellefi esnaf ve Alman ekonomisine 40 milyar Euro destek sağlayan Türk iş adaml