Hollanda'da 15 Mart'ta yapılan genel seçimlerin üzerinden 178 gün geçmesine rağmen hala hükümet kurulamadı.
Hakkari'de geçen Haziran ayında, Piyade Yüzbaşı Muraz Üçöz'ü şehit den 4 PKK'lı, Buzul dağlarında yapılan hava operasyonu ile etkisiz hale getirildi.
Edirne F Tipi Cezaevi’nde tutuklu bulunan HDP Eşbaşkanı Selahattin Demirtaş, 25 Eylül’de Kürdistan’da yapılacak bağımsızlık referandumuna destek mesajı verdi.
Dışişleri Bakanlığı, Almanya'da yaşayan veya bu ülkeye seyahat edecek olan Türkiye vatandaşlarını uyardı. Bakanlıktan yapılan açıklamada vatandaşlardan tedbirli olunması istendi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Astana Zirvesi önem arz ediyor. Ön çalışmalar bitmiş durumda. Artık burada finali yapılacak. İnşallah atılmış olan adımlar Astana'da noktalanır.
CHP Genel Başkan Yardımcısı Torun, "İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Aziz Kocaoğlu'na İZBAN töreninde yapılan saygısızlık tüm İzmir'e yapılmıştır." dedi.
Bursa'da bin polisin katılımıyla yapılan huzur operasyonunda 46 kişi gözaltına alındı.
Bugün dinî cemaatler ve tarikatlar ekseninde sürdürülen hükümsüz tartışmaların ana kaynağı, bu yapıların devlet nezdinde resmen tanınmamasına rağmen devletin birçok kritik kurumunda
İspanya hükümetinden üst düzey yetkili, ülkenin doğusundaki Katalonya özerk yönetiminde bağımsızlık referandumunu önlemek için her türlü yasal girişimin yapılacağını, 'son seçen
Muş'ta güvenlik güçleri tarafından yapılan operasyonda 1 terörist etkisiz hale getirilirken, bir terörist ise yaralı olarak yakalandı.
İspanya hükümetinden üst düzey yetkili, Katalonya özerk yönetiminde yapılmak istenen bağımsızlık referandumunu önlemek için her türlü yasal girişimin yapılacağını, "son seçenek d
TCG GİRESUN (F-491) fırkateyni, Hint Okyanusunda keşif gözetleme görevi sırasında Yunanistan bandıralı Aegean Angel tankerden yaralı gemi personeli için acil yardım çağrısı aldı. Heli
Ama, ben diyorum ki, din ile iltisaklı tüm oluşumlar, cemaat, tarikat, siyasi yapı, medya vs... FETÖ ile birlikte kendilerine de bakmaktan imtina etmemeliler. Bakmalılar, çünkü bedeli sade
Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığından, okul servisleriyle ilgili son zamanda yapılan haberlere ilişkin açıklama yapıldı.
Kalkınma Bakanı Elvan, Mersin'de yapımı planlanan Çeşmeli-Taşucu otoyoluna ilişkin Yüksek Planlama Kurulu (YPK) kararının Başbakan Yıldırım tarafından onaylandığını açıkladı.