Irak'ta 25 Eylül'de IKBY tarafından yapılması planlanan referandum her kesimden reddedilmeye devam ediliyor. Bu kapsamda Selahattin İl Meclisi bugün gerçekleştirdiği oturumda, oy birliğiyle
Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından terör örgütü PYD kontrolündeki Suriye'nin Afrin İlçesi'ne komşu Kilis'te, sınıra askeri araç ve personel sevkiyatı yapıldı.
Dışişleri Bakanlığı, THY Atina ofisine yapılan saldırıyı 'Ruvikonas' isimli bir örgüt üstlendiğini açıkladı.
İETT'den yapılan açıklamada, İstanbul'da 18 Eylül'de toplu taşıma araçları 06.00-13.00 saatlerinde ücretsiz hizmet verileceği duyuruldu.
Eski ordu komutanlarından emekli Orgeneral Ergin Saygun, terörle mücadelede SİHA kullanımının "sıfır hata" sonucunu getirdiğini vurgulayarak, "SİHA ile çok hassas şekilde cerrahi bir oper
İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun bürosundan yapılan açıklamada Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nin (IKBY) 25 Eylül'de yapmayı planladığı "bağımsızlık referandumundan" önce Kürt
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ben ne heykelimin dikilmesini ne masklar yapılmasını istiyorum. Heykel değil hizmete yönelik eserler diksinler" dedi.
Diyarbakır'da sabah saatlerinde bir evde patlama meydana geldi. Patlamaya el yapımı bir bombanın neden olduğu öğrenildi.
RTÜK, Flash TV'deki "Hayata Dair" isimli programın formatında evlilik programına doğru değişiklik yapıldığını tespit ederek, kanala reklam gelirinin yüzde 3'ü oranında ağırlaştırıl
Mazerete bağlı il içi atama başvuruları 15-16 Eylül'de yapılacak. Öğretmenlerin ataması ise 17 Eylül'de gerçekleştirilecek.
İsrail Adalet Bakanı Ayelet Şaked, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nde 25 Eylül'de yapılacak sözde bağımsızlık referandumu hakkında İsrail'in desteğini açıkça ilan etti. Şaked, "Irak K
Irak'ın Diyala Vilayet Meclisi, IKBY'nin bağımsızlık referandumunun kentte yapılmasını reddetti.
İstanbul Emniyet Müdürlüğünce, DHKP/C terör örgütünün avukat yapılanmasına yönelik İstanbul merkezli 5 ilde operasyon düzenlendi. Operasyon kapsamında yakalanan 15 şüpheli gözaltı
Alman dergisi Spiegel Online, FETÖ'nün PKK'ya ünlü Alman kişilere suikast yaptırıp, Türkiye'nin ve MİT'in üzerine atma planlarını ortaya çıkardı.
İçişleri Bakanlığınca, şehit cenazelerinde ihtiram yürüyüşünün Itri'nin "Segah Tekbiri" ile yapılması konusunda 81 il valiliğine yazı gönderildi.