AB Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik, Avrupa Komşuluk Politikası ve Genişleme Müzakerelerinden Sorumlu AB Komiseri Johannes Hahn ile talebi üzerine bugün telefonda görüştü.
Terör propagandası yapan vekillerin tutuklanmasına karşı çıkan CHP'li Sezgin Tanrıkulu, Türkiye'nin ağır bedeller ödeyeceğini söyledi.
ABD'nin Kaliforniya eyaletinde avlanmaya çıkan 4 Türk kayboldu. Barış Kavukçu, Berkay Sürmeli, İsa Emre Elvermez, İlkay Zaman'dan 48 saattir haber alınamıyor. İlkay Zaman, Türkiye'deki te
Haftalardır Musul yakınlarındaki Başika askeri kampı nedeniyle Türkiye ile gerilim yaşayan Bağdat yönetimi, bir adım daha ileri gidip İmralı'da tutulan terör örgütü liderinin serbest b
Geçen yıl Halep’te öldürülen İranlı General Hamedani için yapılan anma töreninde, Hamedani’nin Esed’i Hamaney’in askeri gibi gördüğüne dair sözleri İran medyasında gündem oldu.
Akranlarına "zorbalık" yapan çocukların, genellikle sevgi ve şefkatin az, şiddetin daha fazla yaşandığı aile ortamlarında yetiştiği belirtildi.
Acil serviste hasta yakınlarının acılarını yaşayabilmeleri için "teskin odası" kurulması planlanıyor.
Güney Kore'de savcılar, Devlet Başkanı Park Geun-hye hakkındaki siyasi skandalla ilgili olarak Samsung'un ofisine baskın düzenledi.
Giresun'un en küçük ilçelerinden 16 bin kişinin yaşadığı Yağlıdere'de Amerika'ya giden vatandaş sayısı 15 bine ulaştı.
İZBAN personeli grev yaptı, okul ve iş yerlerine gitmek için istasyonlara giden vatandaşlar sıkıntı yaşadı.
Anayasa Mahkemesi Genel Kurulu, CHP'nin iptal istemlerini 'yetkisizlik' gerekçesiyle oy birliğiyle ile reddetti.
PKK’nın siyasi uzantıları, İslam’ın kardeşlik hukukunu öne sürmek yerine, komünizmin, kolhoz kırıntıların peşinde, ayrılıkçı rüzgârın önüne katıldılar. Kaybettiler… Uma
Küresel piyasalarda petrol fiyatlarındaki gerileme nedeniyle ekonomik önlemler almayı sürdüren Suudi Arabistan'ın 266 milyar 600 milyon dolar değerinde pek çok proje için yapılan sözleşme
Macaristan Parlamentosu bugün "yabancı toplulukların" ülkeye yerleşmesini yasaklayacak bir anayasa değişikliği önerisini oylayacak. Avrupa Birliği'nin 2015'te belirlediği kotalara göre 160
Ahmet Taşgetiren: Ben yaşanan süreci “Türkiye’nin Türkiye olma, İslam dünyasının İslam dünyası olma mücadelesi” diye tanımlıyorum. Türkiye cephe hattında.