Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poors, Türkiyenin BB+ olan kredi notunu teyit etti, not görünümünü ise durağan olarak yükseltti.
İzmir'de polis ekipleri tarafından durdurulan araçta yapılan aramada bomba düzeneği, 3 adet el bombası, 2 adet tabanca ele geçirildi.
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Başbakan Davutoğlu'nun yeniden aday olmamasıyla ilgili olarak twitter'da paylaşımda bulundu.
Edirne'de Selimiye'nin ve tarihi şehrin dokusu için binalarda yükseklik izinleri konusunda yeni kararlar alınacak
Körfez ülkelerinden büyük yardımlar almasına rağmen Mısır'ın bütçe açığı giderek büyüyor
Bazı çevrelerin kaos ve kriz çığırtkanlıklarını boşa çıkaran Başbakan Davutoğlu'nun veda konuşması medyada büyük alkış aldı.
Pew Research Center tarafından yapılan bir ankete göre, ABD'lilerin yüzde 54'ü İsrail'e sempati duyarken, Filistinlilere sempati duyanların oranı yüzde 17 civarında. Amerikan halkının İsr
Sanayi Bakanı Fikri Işık yerli otomobille ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Işık, 2 liralık şarj maliyetiyle, büyük şehir trafiğinde 100 kilometre yol yapabilecek dedi.
Hakkarinin Yüksekova ilçesinde 13 Martta sokağa çıkma yasağıyla başlatılan ve iki hafta önce tamamlanan Jandarma Uzman Çavuş Ramazan Gülle Operasyonu kapsamında arama tarama çal
Gaziantep'te 1 Mayıs'ta bomba yüklü araçla düzenlenen saldırıyla ilgili gözaltına alınan 52 kişiden 32'si tutuklandı.
AK Parti'nin 22 Mayıs'ta yapılması kararlaştırılan ikinci oIağanüstü büyük kongresine ilişkin duyuruya, partinin internet sitesinde yer verildi
IŞİDin Misrata'da bomba yüklü araçla düzenlediği intihar saldırısı ve saldırının ardından çıkan çatışmalarda, UMH'ye bağlı 5 asker öldü
Parti tüzüğüne göre şartların oluşması halinde, MKYK'nın, Olağanüstü Büyük Kongreyi bir hafta içinde ilan ederek, çağrı tarihinden itibaren en geç 45 gün içinde yapması gerekiyo
Cumhurbaşkanı Erdoğan Uluslararası Yüksek İdari Yardı Mercileri Birliği Kongresi'de açıklamalarda bulunarak ülke dışı ve içiyle ilgili önemli mesajlar verdi.
AB Dışişleri ve Güvenlik Politikaları Yüksek Temsilcisi Federica Mogherini, Kosova'nın başkenti Priştine'de bir dizi temaslarda bulundu.