Türkiye’nin Mısır ile ilişkilerinin normalleşmesi için iki ana şartı var. Al Jazeera’ye bilgi veren üst düzey kaynaklar ‘Siyasi tutuklular salıverilmeden ve tüm siyasi partilere siyaset
Başbakan Ahmet Davutoğlu, 11 Ocak'ta Almanya Şansölyesi Angela Merkel'in davetlisi olarak Berlin'e gidecek.
Paris'te yapılan saldırı sonrası, idam cezası ülkede gündeme gelmeye başladı.
Dün Paris'te meydana gelen silahlı saldırının ardından yayınlanan videoların sahte ve düzmece olduğu iddia edildi.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sosyal medyadan Fransa'da yaşanan katliamı kınarken, anlamlı mesajlar da verdi.
Karla kaplanan yolda zor anlar yaşayan sürücülerin imdadına Türk Silahlı Kuvvetlerinin "TAMAY" adı verilen tank birliği yetişti.
Medya Silivri Cezaevi’nde kaloriferlerin yakılmadığı nı iddia ederken, cezaevinde yapılan ölçümlerde koğuşların fırın gibi olduğu ortaya çıktı.
'' Ümmetin mamur bir bölgesi daha helake uğramış içler acısı bir görüntü sergilemekte Bu mahal sakinleri, ya öldüler, ya sakat kaldılar, ya da ülkelerinin dışında muhtaç durumdal
İstanbul Valiliği'nden tatil ile ilgili bir açıklama henüz gelmedi. Ancak İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Muammer Yıldız sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "Yarın okullarımız aç
Bosna-Hersek'in Sırp Cumhuriyeti meclisinde milletvekili olan Dragomir Vasiç'in soykırımla suçlandığı iddianame mahkeme tarafından kabul edildi.
Hamas Siyasi Büro Başkan Yardımcısı Heniyye'nin kız kardeşleri Heniyye ile Ebu Rakik, 'Mısır'dan kaçak yollarla Gazze Şeridi'ne girdikleri' gerekçesiyle İsrail tarafından 8'er ay hapis c
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Nijerya'da Boko Haram örgütünün düzenlediği ve 2 bin kişiden fazla kişinin ölümüne neden olan saldırıyı kınadı.
-Mısır'da parlamento seçimlerinin ilk turunun 22-23 Mart'ta yapılacağı bildirildi.
Çin yönetimi, düşen petrol fiyatları sebebiyle ekonomik krize giren Venezuela’da 20 milyar dolarlık yatırım yapacak.
Boko Haram Nijerya'nın kuzeydoğusundaki Baga kentini ateşe verdi. 10 bin nüfuslu kentte, 2 binden fazla kişinin öldürüldüğü belirtiliyor.