Geçtiğimiz hafta Alman Konsolosluğu ve Alman okullarına saldırı düzenleyeceği iddia edilen teröristler yakalandı.
Terör örgütü propagandası yaptığı gerekçesiyle sınır dışı edilen İngiliz akademisyen, yasağın kaldırılmasından sonra İstanbul'a döndü.
Doğan Grubu, Radikal yazarlarıyla da yollarını ayırmayı planlıyor
Starbucks, Brüksel'de yaşanan terör saldırılarının ardından Belçika'daki tüm şubelerini ikinci bir bildirime kadar kapattığını açıkladı.
Küba lideri Raul Castro, Obama'nın ülkesine yönelik ihlal eleştirileri ile ilgili ABD'nin insan hakları konusunda çifre standardı olduğunu, ondan ders almayacakalrını söyledi
34 kişinin yaşamını yitirdiği, 200 kişinin de yaralandığı saldırılar ardından Belçika hükümeti 3 günlük ulusal yas ilan etti.
Kommersant gazetesi, Gazprom'un Batı Avrupa'daki ülkelere doğalgaz satışında büyük artış kaydettiği bir dönemde Türkiye'ye satışların düştüğünü yazdı.
Güvenlik kaynakları, Gaziantep sınırında Suriye'den Türkiye'ye yasa dışı yollardan geçmeye çalışan ve IŞİD üyesi olduğu değerlendirilen 10 kişinin yakalandığını duyurdu. Yakalan
India Today Belçika polisi saldırganlara ait olabileceği belirtilen fotoğrafları yayınladı.
Avrupa Brüksel’de meydana gelen terör olaylarının şokunu yaşarken, IŞİD Almanya’yı da tehdit etti.
Eski Pentagon yetkilisi Michael Rubin imzasıyla yayımlanan makalede, skandal ifadeler kullandı.
Terörün din, ırk, millet ayırt etmediğini unutan; terörü İslam'a maal etmeye çalışan kirli provokatörler yine iş başında!
Erzurum'un Tortum ilçesine bağlı Kireçli köyünde yaşayan 66 yaşındaki Netice Küçükaltın,14 yaşında yarım bıraktığı eğitimine,52 yıl aradan sonra yeniden başladı.
Ukrayna, Belçika'da düzenlenen terör saldırıları sonrası Rusya'yı suçladı. İddialara Rusya'dan çok sert tepki geldi.
Ankara'daki terör saldırısında, Ankaralı taksiciler yaralıları araçlarına almamıştı, Brüksel'de ise taksiler ücretsiz hizmet sağladı.