Nepal 7,9’luk depremle sarsıldı, ölenlerin sayısı 4 bine yaklaştı. Peki benzer bir deprem İstanbul’da gerçekleşseydi… Türkiye’nin sayılı deprem uzmanları cevap verdi.
Siyah bir gencin gözaltındayken ölümü sonrası çıkan olaylar sonucu olağanüstü hâl ilan edilen Baltimore'da sokaklar polis dolu, sokağa çıkma yasağına uymayan bazı gruplar bekleyişin
HSYK, İzmir'de yasadışı dinlemelerden tutuklanan iki Emniyet mensubunun tahliyesine karar veren hakim hakkında soruşturma izni verilmesini kararlaştırdı
Avrupa Birliği'nden Yunanistan'a nakit akışının yeniden sağlanması için yürütülen müzakerelerde Yunan Maliye Bakanı Varufakis devre dışı bırakıldı. AB zorluk çıkaran Varufakis'e "
FIBA yöneticileri, basket maçlarında başörtüsü takılması için 2 yıllık deneme aşamasına geçilmesi karar vermişti.
Ekonomi Bakan Yardımcısı Adnan Yıldırım, 1915 olayları için 'soykırım' diyen Papa Francis'i, Expo 2015’teki Türkiye pavyonuna davet etti. Vatikan olumlu yanıt verdi.
Mısır yönetimi, Gazze sınırında daha önce bir kilometre olarak belirlediği tampon bölgenin, iki kilometreye çıkarılmasına karar verdi.
HSYK 2. Daire Başkanı Yılmaz, "Kimsenin suç işleme özgürlüğü yok. Hakimler anayasada tarif edildiği üzere, anayasa ve hukuka uygun vicdani kanaatlerine göre hüküm verirler" dedi.
Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç Bakanlar Kurulu sonrası açıklama yaptı. Tahliye krizi ve HSYK'nın üç hâkimi görevden alması hakkında "Tahliye kararları hâkim kılığına girmiş, ay
CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Türkiye'nin kaynak değil, 'temiz siyaset eksiği' olduğunu belirterek "Kesin hesap komisyonu kuracağız ve başkanı AKP’den olacak. Harcadığımız her kuruşun hes
Yargıtay Ceza Genel Kurulu, lan kelimesinin hakaret olduğuna ve ceza verilmesi gerektiğine hükmetti
BM Genel Sekreteri Yemen eski özel temsilcisi Cemal Bin Ömer, Amerikan Wall Street Jornal gazetesine verdiği demeçte “Suud’un Yemen saldırılarından öncesinde Yemen’de siyasi anlaşmaya var�
'Paralel yapı' soruşturmasındaki tutuklulara tahliye kararı vererek krize neden olan hâkimler verdikleri kararın uygulanmasını istedi; ancak İnfaz Savcılığı talebi reddetti.
Hâkimler ve Savcılar Yüksek Kurulu, 'paralel yapı' soruşturmalarının tutukluları hakkında tahliye kararı veren iki hâkim ile Şanlıurfa'da 3 polisi tahliye eden hâkimi açığa aldı.
YÖK Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç, boş kontenjandan dolayı bu yıl kontenjan verecekleri programların sayısını düşürdüklerini söyledi. Söz konusu bölümler arasında fizik, kimya, biy