FETÖ'nün darbe girişimi soruşturması kapsamında aralarında teröristbaşı Gülen'in avukatlarının da olduğu 14 avukat hakkında yakalama kararı verildi.
Marmara Üniversitesi'nde Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) kapsamında 88 personel görevden uzaklaştırıldı.
Ukrayna Devlet Başkanı Pyotr Poroşenko Kırım yakınlarındaki ve ülkenin doğusundaki Donbass bölgesindeki tüm ordu birimlerinin teyakkuza geçirilmesi emrini verdi.
Darbe şakşakçısı Mimarlar Odası millete akıl vermeye çalışıyor: "Kışlaları ne yapacağınızı bize sorun"
Uşak'ta FETÖ'ye yönelik soruşturma kapsamında, örgüt üyelerinin gözaltına alınmaları durumunda verecekleri ifade konusunda 'özel hazırlanan talimatname' ele geçirildi.
12 Temmuz'da askeri casusluk davasından gözaltı kararı verilen, darbe girişimi sonrası ise 27 Temmuz'da TSK'dan ihraç edilen Tümamiral Mustafa Zeki Uğurlu'nun, 26 Temmuz'da ABD'de NATO toplan
Uşak polisince, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına (FETÖ/PDY) yönelik soruşturmada, örgüt üyelerinin gözaltına alınmaları halinde ifade verirken nasıl hareket ede
MHP ve CHP, örgütle ilişkisi olmadığı halde FETÖ operasyonlarında tutuklanan ya da görevlerinden uzaklaştırılan isimler üzerinde çalışıyor. MHP 300 kişilik bir liste verdi. CHP’lile
Darbeci Kurmay Yüzbaşı Özkan Özgenç, 15 Temmuz'da gerçekleştirilen ve başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminde firari Tuğgeneral Mehmet Nail Yiğit'in verdiği talimatları anlattı.
Mardin merkezli 27 ilde düzenlenen operasyonda gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılan ve aralarında vali, kaymakam ve emniyet müdürlerinin bulunduğu 6 kişi hakkında yeniden tutuklam
Başbakan darbe girişimi sonrası ülke ismi vermeden Batı'nın tavrını da eleştirdi, "Dostlarımız şaşkınlık içinde 'Ya bize böyle denmedi, ne oldu bunlara, nerede yanlış yaptılar da h
Anadolu üniversitesi'nde PKK yanlısı ifadeler içeren bildiriyi imzalayan 21 akademisyen görevden uzaklaştırıldı
FETÖ Örgütü ile bağlantısı sebebiyle kapatılarak Selçuk Üniversitesi'ne devredilen Mevlana Üniversitesi resmi Twitter hesabından atılan 14 ağusts mesajları ile ilgili 6 kişi tutukland�
Kahire'deki İngiliz Üniversitesi, önümüzdeki öğrenim yılından itibaren peçeli öğrencileri almayacağını açıkladı.
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, firari FETÖ'cü Abdullah Büyük'ün Bulgaristan'a siyasi sığınma talebinin Bulgar makamlarca reddedildiğini ve iade kararı verildiğini açıkladı.