Pentagon, Birleşik Arap Emirlikleri'nin Yemen'deki operasyonlarına destek vermek amacıyla küçük bir özel kuvvet grubunu Yemen’e gönderdiğini açıkladı
Pentagon, Birleşik Arap Emirlikleri'nin Yemen'deki operasyonlarına destek vermek amacıyla küçük bir özel kuvvet grubunu Yemen’e gönderdiğini açıkladı
İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu'nun eski özel kalem müdürü Ari Harow'un Başbakan Netanyahu aleyhinde polise ifade vereceği ifade edildi.
Van'da terör örgütü DEAŞ'a yönelik soruşturmada yakalanan şüphelilerin bilgisayar ve telefonlarında kriptolu eylem talimatları ve krokiler ele geçirildi, örgüt mensuplarının şifreli "
Eminönü-Adalar vapurunda simit satan 16 yaşındaki çocuğu darp eden güvenlik görevlilerinin işlerine son verildiği açıklandı.
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, müftülere resmi nikâh kıyma yetkisi veren düzenlemeyi savundu ve bu konuda hassas olmak gerektiğini belirtti.
İzlemişsinizdir... Alman Siemens, ortakları Türkerler ve Kalyon ile Türkiye'nin hatta dünyanın en büyük rüzgâr enerjisi santrallerinden birini yapmak için tüm rakiplerini eledi. Dünyanı
Yemen Başbakanı Ahmed bin Dağr, Aden'deki yerel yöneticilerle bir araya geldiği toplantıda, 'Halkımız, İran'ın Yemen'de herhangi bir zafer kazanmasına izin vermeyecektir' dedi.
Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan ayrılan Mehmet Görmez'in Türkiye Uluslararası İslam, Bilim ve Teknoloji Üniversitesi'nin rektörü olacağı iddia ediliyor.
Büyükada toplantısını tertiplediği gerekçesiyle tutuklanan Alman ajan Peter Steudtner'in, toplantıya katılanlara 'İstihbarata Karşı Koyma' dersleri verdiği öğrenildi.
Myanmar'ın Yangon kentinde cami ve dini eğitim veren bir okul kapatıldı.
Türkiye'nin ilk Komünist Belediye Başkanı Mehmet Fatih Maçoğlu, Irak Bölgesel Kürt Yönetimi'nin (IKBY) referandum talebine destek verdi.
Hamas, Gazze ile Batı Şeria arasında bölünmeye son verilmesi için, yeni bir siyasi girişim sundu.
ABD Büyükelçiliği, Suriyeye giden tırlarla ilgili açıklama yaptı. Açıklamada, 'ABD, Suriye'de DEAŞ'la mücadele eden hiçbir gruba tank vermemiştir' ifadelerine yer verildi.
İtalya'nın insan kaçakçılığıyla mücadele için Libya'nın Akdeniz açıklarına deniz gücü gönderme kararı aldı. İtalyan yetkililer deniz gücünün Libya sahil güvenlik güçlerine de