Kayıt dışı ile mücadele kapsamında müfettiş sayısını artırmayı planlayan Maliye Bakanlığı, ağırlık uzmanlardan oluşan binlerce personel alacak. Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB)
Dışişleri Bakanlığı, Süleyman Şah'ın naaşının nakledilmesiyle ilgili açıklama yaptı. Açıklamada , "Geçici nakli kubur işlemi, Süleyman Şah Türbesi ve müştemilatının anlaşmal
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şah Fırat operasyonu ile ilgili olarak Başbakan Ahmet Davutoğlu ve TSK'yı arayarak kutladı.
Süleyman Şah operasyonundan sonra özel kuvvetler, bölgeyi terk etmeden önce türbe ve karakolu yok etti. Türbe, geçici olarak Suriye Eşmesi Köyü'ne taşındı.
Pensilvanya desteği ve sermayesi ile çıkan Cumhuriyet gazetesinin yayın yönetmenliğini yapan Can Dündar, gece yarısı Süleyman Şah Karakoluna yapılan operasyon sonrası Türk bayrağının
IŞİD'in tehdidi Suriye toprakları içindeki Süleymah Şah Türbesi'ni yeniden gündeme getirdi. Peki Süleyman Şah kimdir? Süleyman Şah Türbesi ne zaman yapılmıştır? Süleyman Şah türbes
Başbakan Davutoğlu, Süleyman Şah’ın naaşı ve Süleyman Şah Saygı Karakolu personelinin TSK'nın Şah Fırat operasyonuyla Türkiye'ye getirildiğini bildirdi.
Türkiye'nin Suriye sınırları içerisindeki toprağı Süleyman Şah Saygı Karakolu'ndaki tüm askerler ve emanetler Türkiye'ye getirildi. Üçüncü kez yer değiştirecek olan türbe Suriye Eş
Demiryolları işçiliği, hırsızlık, sokak çeteciliği ve uyuşturucu kullanıcılığından sıyrılarak kısa bir süre sonra Amerikalı Müslümanların sembol ismi haline gelen Malcolm X'in �
Yerel seçimde Güneydoğu'da Ak Parti ve HDP'nin ardından üçüncü parti olan HÜDA-PAR seçim hazırlıklarına başladı. Parti tabanındaki eğilim bağımsız adaylarla girme yönünde.
İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı Genel Başkanı Bülent Yıldırım, 'İsrail ile mücadele ediyoruz ve Allah'ın izniyle etmeye devam edeceğiz' dedi.
HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Bağcılar'daki Çağdaş Esnaf Sanayici ve İşverenleri Derneği'ni ziyaret etti.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kızı Sümeyye ve oğlu Bilal'in milletvekili adayı olacağı iddialarına açıklık getirdi. İddiaların uydurma olduğunu söyleyen Erdoğan, "Milletvekili
Gazze’de işitme ve görme engelli çocuklar Kur’an-ı Kerim’i işaret dili ve körler alfabesi yardımıyla ezberliyor.
Hamas Sözcüsü Salah el-Berdevil, Gazze ve Hamas'ın, İsrail ordusundan başka bir orduyla askeri mücadeleye girmeyeceğini söyledi.