Çorum'da lastiği patlayan kamyonet kamyon ve tıra çarptı. Araçtaki 5 kişi öldü.
Nijerya'da binlerce kişiyi öldüren ve fidye için kaçıran Boko Haram örgütünün lideri, yayınladığı ses kaydıyla IŞİD'e biat ettiklerini açıkladı. Uzmanlar, örgütün artık 'IŞİD
Ninova'da IŞİD'e düzenlenen operasyonda, örgüte 'askeri danışmanlık' yapan ABD ve İsrail pasaportlu kişilerin de aralarında bulunduğu 4 kişi gözaltına alındı.
Katar ve Türkiye, taraflar arasında kuvvet konuşlandırılmasını ve Katar topraklarında Türk askeri üssünün kurulmasını öngören askeri anlaşmayı imzaladı.
Suriye rejiminin hava saldırısında bir IŞİD komutanı ve 26 IŞİD üyesi öldürüldü. Irak'ta ise IŞİD bir savaş uçağı ve bir helikopter düşürdü.
Fellucede son 24 saatte Irak Ordusuna ait 1 helikopter ve 1 savaş uçağı IŞİD örgütü tarafından düşürüldü. Helikopter mürettebatının durumu hakkında bilgi alınamadı.
ABD'de 14 Ocak'ta boru bombasıyla ilgili araştırmalar yaptığı sırada FBI ajanları tarafından yakalanan Christopher Cornell, canlı yayına bağlanarak, 'Yakalanmasaydım silahımı alır, Oba
IŞİD vahşeti artık düğünler ve sinemalarda eğlence, siyasi şovlara malzeme olarak kullanılmaya başlandı.
Türkiye Cumhuriyetinin kuruluşunda karanlık bir dönemi oluşturan ve 95 yıldır sır gibi saklanan İstiklal Mahkemeleri zabıtları, kitaba dönüşüyor. Hukukçu ve tarihçilerden oluşan bi
Ünlü yazar Elif Şafak, İsveç'te bir gazetede Erdoğan ve Türkiye'deki basın özgürlüğünü eleştirdi.
İstanbuldaki taksi ve minibüslerde kartla ödeme dönemi başlıyor.
Erdoğan'ın açıklamaları ve MB'nin dolaylı faiz artışı ile 2.58 seviyesine inen dolar, ABD'den gelen olumlu istihdam verileriyle 2.6475'i görerek rekor kırdı.
Irak ordusu ve milisler, Anbar eyaletindeki Ain El Asad askeri üssü yakınlarında bulunan El Bağdadi kasabasını, ABD hava desteğiyle IŞİD'in elinden geri aldı.
Türkiye Balkanlardan gelen soğuk ve yağışlı havanın etkisine giriyor. Yarın Trakya ve Bursada görülecek kar yağışı, çarşamba günü tüm yurdu etkisi altına alacak.
CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, son günlerde gündeme gelen CHP'nin kapatılacağı ile ilgili yorumlara değinerek, 'Bunları ciddiye almamak gerekir' dedi.