Dereceye girecek olan ilk üç kişiye gümüş kupa armağanı verilecek olan yarışmanın jürisinde dönemin ünlü şarkıcı ve türkücüleri yer almaktadır.
Çeçenistan Cumhuriyeti’nin kukla Başkanı Ramazan Kadirov, Avrupa Birliği ve ABD’nin yaptırımlarına katılmayan Türkiye ve Arap ülkelerinin Moskova yönetimine ihanet etmediğini söyledi.
Danıştay, Taksim'e cami ve katlı otopark gibi projelere dayanak oluşturan Beyoğlu imar planlarının iptaline ilişkin kararı bozdu.
Kars'ın Sarıkamış ilçesine bağlı Karakurt'ta, Kağızman yolunu kesen PKK'lı grup bir belediye otobüsü, bir minibüs ve 6 kamyon ile TIR'ı yaktı. Otobüsteki 70 yolcunun cep telefonlarına
PKK'lı teröristler tarafından kazılan hendek ve devrilen direkler nedeniyle kapanan Hakkari-Çukurca karayolu, halen ulaşıma açılmadı.
HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Başbakan Davutoğlu ile Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkında suç duyurusunda bulundu.
YPG sözcüsü Redur Xelil, IŞİD ile devam eden çatışmaları ve YPG dahil bölgedeki özerk yönetime ilişkin tartışmaları değerlendirdi. Türk ordusunun Suriye'ye müdahalesi tartışmalar�
Toner, ' Bu şiddeti başlatan PKK. Türkiye, kendini savunma amaçlı karşılık verdi ama tabii ki durumun sakinleşmesini, PKK'nın şiddeti durdurduğunu ve müzakerelere döndüğünü görmek i
Uzmanlar, terör örgütlerinin canlı bomba olacak kişileri seçerken stratejik bir yol izlediklerini belirtiyor. Yoksul ve çok çocuklu ailelerin fertleri öncelikli olarak hedef seçiliyor.
Verdiğimiz şehitlerden ve yakılan onlarca araçtan sonra, HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'tan terör örgütü PKK'ya yönelik üstü kapalı bir çağrı geldi.
MHP Genel Başkanı Bahçeli, Ak Parti ile koalisyon için Çözüm Süreci'nin iptali ve 17-25 Aralık dosyalarının açılması şartını koştu
İHH'nın Hatay'daki ekmek fırınında çıkan yangın kısa sürede büyüdü ve güçlükle kontrol altına alındı
Sultan Murad Tugayı’nın komutanı Yusuf Salih, kuracakları 'Türkmen Ordusu'nun tüm Suriye'nin ordusu olacağını söyledi. Salih, “Sadece Türkmen bölgelerini korumakla kalmayacağız. En ba�
Yahudi yerleşimcilerin, Filistin'in Nablus kentinde Filistinlilere ait evi ateşe vermesi sonucu 1 yaşındaki bebek öldü, anne ve babası yaralandı.
Ankara-İran seferini yapan ve içinde 172 yolcu bulunan trende mayın olduğu ihbarını alan jandarma ekiplerinin treni durdurarak arama yaptığı bildirildi...