İkinci Dünya Savaşı'ndan yenilgiyle çıkan ve orduları lağvedilen Japonya, yeniden ordu birlikleri kurarak silahlanmaya hazırlanıyor
Ahmet Kekeç, Star'da kaleme aldığı yazıda Mehmet Altan'ın Erdoğan'ın "Kobani düştü, düşüyor" ifadesini çarpıtarak attığı bir mesajına cevaben PKK ve işbirlikçilerine eleştiriler
Bilhassa kaos ve gerilimin yükseldiği dönemlerde tırmanışa geçen asparagas haber olgusunun en açık örneklerinden biri önümüzde.
2015 Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) A Grubu ve Öğretmenlik ile Öğretmenlik Alan Bilgisi (ÖABT) sınav sonuçları açıklandı.
24 Temmuz gecesi Türkiye Suriye’de DAEŞ, Irak’ta PKK terör örgütlerine sınır ötesi askeri operasyonlar düzenledi. Eş zamanlı olarak da emniyet 34 ilde DAEŞ, PKK, YDGH, DHKPC, MKLP, FETÖ
İzmir Ege Üniversitesi'nde çıkan olaylarda, Ülkü Ocakları Eğitim Vakfı'nın Ege Üniversitesi sorumlusu Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü 4'üncü sınıf öğrencisi Fırat Yılmaz Çakır
Şırnak Cizre'de izinsiz gösteriler sırasında göstericilerin barikatla kapattığı yolu açmak üzere giden polis ekibine el yapımı patlayıcı atıldı, bir polis ve iki çocuk yaralandı.
Kamerun'da geçen hafta meydana gelen intihar saldırıları üzerine ülkenin kuzeyindeki cami, medrese ve İslam merkezlerinin kapatılması için genelge yayımlandı.
Başbakan Yardımcısı ve Ak Parti Sözcüsü Beşir Atalay, koalisyon görüşmeleri ve operasyonlarla ile ilgili açıklama yaptı.
Arakanlı Müslümanların Bangladeş'te kaldıkları kamplarda okul yok. Çünkü ne öğretmen var ne de altyapı.
Avrupa Alevi Birlikleri Konfederasyonu eski Başkanı HDP milletvekili Turgut Öker, Gazi olayları nedeniyle skandal ve tehlikeli bir çağrıda bulundu.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür AŞ, vefatının 154. yılında Sultan Abdülmecid'in hayatını anlatan "Sultan Abdülmecid ve Dönemi 1823-1861" kitabını yayınladı.
Amerikan basını, Türkiye ve ABD’nin Suriye’nin kuzeyinde güvenli bölge ilan etmek üzere olduğunu yazdı. IŞİD’den temizlenen 110 km genişliğindeki alan 2 milyon Suriyeli için korunaklı
HDP'nin Gaziantep milletvekili Celal Doğan, 3 ay önce adaylığıyla ilgili yaptığı açıklamada dikkat çeken bir detay ortaya çıktı. Doğan'ın “Türk ordusuna ve devletine silah sıkıldı
Erzurum'da PKK'lı bir grup terörist jandarma karakoluna silahlı saldırıda bulundu. Bölgede hava destekli geniş çaplı operasyon başlatıldı ve 3 teröristin öldürüldüğü öğrenildi.