Diyarbakır'ın Sur ve Yenişehir ilçelerinin bazı mahallelerinde sokağa çıkma yasağı ilan edilerek, PKK'ya operasyon başlatıldı.
Beyaz Saray ve Ulusal Güvenlik Konseyi üyeleri, Obama'yı Suriye'den çıkarmak ve Esed rejiminin devam etmesi çabası içindeler.
İsrail askerlerinin Gazze sınırında Filistinlilere açtığı ateş sonucunda ölü ve yaralıların olduğu öğrenildi.
Gaziantep'teki ABD'ye ait füze rampaları ve askeri araçlar, ABD'ye gönderilmek üzere Hatay'ın İskenderun Limanı'na getirildi
Iğdır'da PKK'ya yönelik operasyonları engellemek isteyen aralarında il, ilçe ve belde belediye eş başkanlarının da bulunduğu 9 kişi gözaltına alındı
PKK üyesi olmak suçundan Türkiye'de hakkında 6 yıl hapis cezası bulunan ve INTERPOL tarafından kırmızı bülten ile aranan Şenol Akyaz, İspanya'da yakalandı.
Rusya'nın Suriye temsilcisi Mihail Bogdanov, PYD Eş Başkanı Salih Müslim'le görüştü. Taraflar "IŞİD'e ve diğer terör örgütlerine karşı" mücadelede çabaların birleştirilmesi karar�
Diyarbakırlı imam Hâfız Ali Mülâyim bayram namazı için Diyarbakır'a gelen Başbakan Ahmet Davutoğlu’na tespih hediye etmesi ve kulağına fısıldamasıyla gündeme geldi. Türkiye'nin en e
Mülteci krizi, IŞİD tehlikesi ve Rusya’nın Suriye’deki hamleleri üst üste gelince Batı tedirgin oldu. Batılı siyasetçiler ve medya ‘Türkiye kritik önemde’ demeye başladı. Uzmanlara '
Akif Beki, 7 Haziran seçimlerinde asker ve polisin HDP'ye vermiş olduğu oyları ele aldı...
ABD Uzay ve Havacılık Dairesi'nin (NASA), Plüton gezegeninin kendi hava koşulları, atmosferinde sis ve aktif jeolojik yapısı olduğunu açıkladı.
Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Zaharova, "Türkiye-Rusya ilişkilerinin, özellikle ekonomik işbirliğinde bazı zorluklar yaşanması ve kötüleşmesi için herhangi bir neden görmüyo
Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, Filistin halkına İsrail'in saldırılarına şiddet ve güç kullanarak karşılık vermemeleri çağrısı yaptı.
Filistin İletişim ve Bilgi Teknolojisi Bakanı Musa, Batı Şeria'da Yahudi yerleşimcilerin taşlı saldırısı sonucu yaralandı.
Birleşmiş Milletler (BM) Filipinler'in eski Devlet Başkanı Gloria Macapagal-Arroyo'nun, hastanede tutukluluk halinin 'keyfi' ve 'uluslararası hukuka aykırı' olduğunu bildirdi.