Paris saldırılarının planlandığı iddia edilen Belçika'nın Brüksel kentinde güvenlik en yüksek seviyeye çıkarılırken, başkentteki tüm metro ve tren istasyonları tehdit gerekçesiyle
Suriyeli muhalif Alevi (Nusayri) gruplar, 'Suriye'nin Yarını' adlı yeni bir siyasi oluşuma gitmek için İstanbul'da toplandı. Daha güçlü ve birleşik bir muhalif kitlenin oluşması için ça
Nevşehir'de kentsel dönüşüm çalışmaları sırasında ortaya çıkarılan yer altı şehrinde, uzun geçiş tünelleri ve yeni yaşam galerilerine ulaşıldı.
Cezayir'in büyük kentlerinde ve yabancıların yoğunlukta bulunduğu bölgelerde muhtemel terör saldırılarına karşı güvenlik güçlerinin teyakkuza geçirildiği bildirildi.
ABD Dışişleri Bakan yardımcısı Antony Blinken, Rusya'nın Suriye'deki hava operasyonlarını 'kirli kampanya' olarak nitelendirirken, 'Rusya, Esed ve İran'a hizmet ediyor' dedi.
Irak'ın kuzeyindeki Zap, Avaşin-Basyan, Hakurk, ve Kandil bölgelerinde PKK'ya ait noktalar imha edildi.
Marmara'da günlerdir uyarısı yapılan şiddetli lodos etkisini göstermeye başladı. Fırtına deniz ve hava ulaşımını aksattı.
HAKKARİ Valiliği'nin sokağa çıkma yasağı ilan ettiği Yüksekova İlçesi'nde polis, hendek kapatma ve barikat kaldırma operasyonu yaptı.
Fransa tarafından hazırlanan ve IŞİD'le mücadelenin artırılması ve operasyonlara katılan ülkelerin koordineli hareket etmesini içeren karar tasarısı, BM Güvenlik Konseyi'nde oy birliğiy
Doğu Kudüs'te yaşayan Filistinliler, İsrail güçlerince öldürülen Filistinlilerin cenazelerinin yakınlarına teslim edilmemesini ve mahallenin giriş çıkışlarının beton bloklarla kapat�
AFAD ve Türk Kızılayı, bombalardan kaçıp Türkiye sınırına yerleşen ailelere, çadır, battaniye, yatak ve ekmek gönderdi.
Sakarya'nın kuzeyinde, Karasu ve Kaynarca ilçeleri arasındaki Acarlar Longozu'nu besleyen dere, kızıl renkli ve üzeri köpüklü aktı.
Sincar'ın güvenliğini sağlayan Peşmerge yetkilileri, Ezidilerin ve ilçe halkının evlerine dönmesi için hiçbir engelin bulunmadığını ve Sincar'ın artık güvenli olduğunu açıkladı.
Türkiye-Suriye sınırında IŞİD'den arındırılmış güvenli bölge oluşturulması için düzenlenen hava ve kara saldırılarında iki köy, terör örgütünden geri alındı. Çatışmalarda
Fransa'nın IŞİD'le mücadelenin artırılması ve operasyonlara katılan ülkelerin koordineli hareket etmesini içeren karar tasarısı, Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'nde (BMGK) oy birli