Son günlerde ABD'nin Cumhuriyetçi aday adayı Donald Trump'ın açıklamalarından sonra ülkedeki Müslümanların varlığı ve İslamofobi hakkında çeşitli tartışmalar yapılıyor. The Natio
TÜRKİYE ile Rusya arasında yaşanan ve giderek tırmanan uçak düşürme krizi sonrası Akkuyu'da Türk ve Rus bayrakları indirildi
Gün içerisinde sosyal paylaşım ağlarında ve haber sitelerinde Rusya yanlısı Çeçen Ramazan Kadirov'un saldırıya uğradığı ve vurulduğu haberi yayılmıştı.
Bodrum'da Suriyeli Aylan Kurdi, ağabeyi ve annesinin de aralarında bulunduğu 5 kişinin öldüğü tekne faciasıyla ilgili tutuklanan Suriyeli iki insan kaçakçısının 35'er yıl hapsi istendi.
İtalya'nın Lombardiya Bölgesel Yönetimi, hastaneler ve bölgesel yönetim binaları girişindeki görevlilere; vücutta baş bölümünü gizleyen kask, maske ya da burka ve peçe gibi kendi gelen
Ahrar'uş Şam, Suriye rejimine yakın grupların toplantıda olması ve muhalif grupların tam anlamıyla temsil edilmemesi üzerine Riyad'daki toplantıdan cekildi.
Gözlerin döneceği,herkesin tek hesap vereceği o günde,hangi topluluktan olduğumuzdan çok ne yaptığımız ve neye çağırdığımızdan sorumlu tutulacağız.
Diyarbakır Asker Hastanesi'ne terör örgütü PKK mensuplarınca taciz ateşi açılması sonucu binanın camları ve duvarları zarar gördü.
Kilis’te konuşlanan tank, obüs topları, füze ve topçu bataryaların namluları, Suriye’de PYD ve IŞİD'in bulunduğu bölgeye doğru çevrildi.
İstihbarat raporlarına göre bölgede 50 teröristte Kanas var. Bu nedenle Sur'un giriş ve çıkışlarına kum torbalarıyla mevzi oluşturuldu.
Demirtaş, 7 Haziran seçimleri öncesinde Meclis’teki grup konuşmasında söylediği ‘seni başkan yaptırmayacağız’ sözleriyle iligili eleştirilere cevap verdi. Demirtaş partisinin içinde
Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş, Rusya ile tırmanan krizin ekonomiye etkilerini ve alternatif ticaret yollarını anlattı.
CIA, IŞİD bağlantılı bir canlı bomba ve Sina’da Rus uçağının düşürülmesiyle bağlantılı üç kişinin istihbaratını Türkiye ile paylaştı, Emniyet müdürlükleri uyarıldı
ABD ve AB'ye Rusya siteminde bulunan Litvanya Dışişleri Bakanı Linas Linkevicius, Rusya karşısında mağlup durumda olduklarını söyledi.