Yıldırım, "Eğitimin her seviyesinde geleceğe uygun programların uygulanması ve teknolojinin en yüksek seviyede kullanılması için bütün imkanlarımızı seferber ediyoruz." dedi.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fatih İlçe teşkilatı Beyazıt Meydanı'nda eylem yaptı. "Kerkük Türk'tür, Türk kalacak" başlıklı düzenlenen yürüyüşte grup, Beyazıt Meydanı'nda top
Hamas, Gazze'deki İdari Komiteyi feshetti ve Ulusal Uzlaşı Hükümeti'nin Gazze'de görevi devralması çağrısında bulundu. hükümetteki El Fetih yetkililerinden ilk tepki geldi.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sarıeroğlu, taşeron işçilerin istihdam beklentisini karşılayabilmek için ciddi bir çalışma içinde olduklarını söyledi.
Konya Mİlletvekili ve eski başbakan Ahmet Davutoğlu, IKBY'nin 25 Eylül'de yapacağı bağımsızlık referandumu ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Davutoğlu açıklamasında, 'Daha küçük
Başbakan Yardımcısı Şimşek, iş fırsatları ve özel yatırımların artarak devam ettiğini belirterek, "Türkiye'nin büyümesiyle alakalı olarak iyimseriz. Türkiye'nin yüzde 5'in üzerind
Alperen Ocakları ve bazı Türkmen derneklerinin katılımıyla, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nin (IKBY) referandum kararını protesto amacıyla Güvenpark'ta "Kerkük" mitingi düzenlendi.
Askeri kaynaklardan alınan bilgiye göre, Musul'un batısında bulunan Mecarin köyünde bölgenin kontrolünü sağlayan Haşdi Aşair (Sünni aşiret güçleri) mensuplarının eğitildiği bir oku
Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından gerek iç güvenlik gerekse sınır ötesi operasyonlarda sivillerin zarar görmemesine, çevreye ve kültürel varlıklara büyük özen gösteriliyor.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, TEOG'un kaldırılması ile ilgili, "Sayın Başbakan ile bu konuyu etraflıca görüştük ve uygulamaya girmesi konusunda herhangi bir mani yok. Çok basit bir konu." dedi.
Türkiye'nin Nijerya'nın toprak bütünlüğünü taahhüt ettiği ve bu ülkedeki hiçbir ayrılıkçı hareketi desteklemediği belirtildi.
Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından düzenlenen YDS saat 10.00'da başladı.
Problem bizzat biz Müslümanlardan kaynaklanmaktadır! Çünkü hâlâ şerrin, kötülüğün, bâtılın ve zorbalığın gücü ve kudreti olduğuna inanıyoruz! Buna inandığımız kadar hayrın
Ama NATO, Türkiye’yi hep NATO emellerine hizmet eden, bekçilik yapan, ‘Benim meselem senin de meselendir..’ mantığıyla bir yedek güç odağı olarak görmüş ve amma, Türkiye’nin bir dış
İsraf ise her ne kadar göreceli olsa da en zenginimizden en yoksulumuza kadar kendi durumu içinde ve durumuna göre israfın bulunduğu bir gerçek.