Konya merkezli "Paralel Yapı" soruşturmasında, eski YÖK Başkan Vekili Çalış ile eski Emniyet Müdürü Atayün'ün de arasında bulunduğu 30 kişi gözaltına alındı.
Gülen yayınladığı 'Savaş ve Hile' isimli yeni 'sohbet'inde Cemaat'in devlet kurumlarına sızmasıyla ilgili konuştu.
Komünist Kuzey Kore lideri Kim Jong-un'un, askerlere daha fazla pilav vermedikleri için üst düzey subayları öldürttüğü iddia edildi.
HDP Eş Başkanı Demirtaş, Adana ve Mersin'deki bombalı saldırı şüphelisinin IŞİD ile bağlantılı olduğunu savundu. Başbakan bu kişinin daha önce DHKP-C soruşturmasında tutuklandığ�
Uluslararası çağrılara ilk kez yanıt veren Myanmar, Güneydoğu Asya sularında mahsur kalan Arakanlı ve Bangladeşli göçmenlerden 208'ini kurtardı.
IŞİD Irak ve Suriye arasındaki Tenef Sınır Kapısı'nı ele geçirdi. Böylece Irak sınırındaki tüm kapılar Suriye rejiminin elinden çıkmış oldu.
ABD'deki bir federal hakim, CIA işkence raporunun tamamının yayınlanmaması yönünde karar verdi.
Paralel çete Lideri Fetullah Gülen’in, 14 Mayıs’taki mesajında, başta Cumhurbaşkanı Erdoğan ve kurmayları olmak üzere FETÖ soruşturmasını yürüten tüm savcı ve emniyet görevlilerin
İzmir'de kadın ve erkeklerin bulunduğu 4'ü çocuk 46 göçmen yakalandı
Star gazetesi yazarı Sibel Eraslan Mısır'daki idamları durdurmak için İslam toplumlarının akilleri veya sivil liderlerden oluşan bir çözüm grubunun acilen devreye girerek sırada bekleyen
MHP'nin İstanbul 2. Bölge Milletvekili adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, 7 Haziran genel seçimlerinin tarihini 2 kez yanlış söyledi.
Van'da 'HDP dışında başka partinin girmesi tehlikeli ve yasaktır' yazılı pankartla seçmen bir kez daha tehdit edildi.
İsrail Cumhurbaşkanı Reuven Rivlin, Avrupa Birliği Dış Politika Yüksek Temsilcisi Federica Mogherini ile rezidansında bir araya geldi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı'nın katılımıyla, FATİH Projesi kapsamında düzenlenecek törende 700 bin 9. sınıf öğrencisine ve okullarındaki ö�
Rus bakan Lavrov, Irak'a silah desteği verebileceklerini açıkladı